Βίντεο: Αποστολή και δηλώσεις ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ενόψει Ρεθυμνιακού

19.17

Στην απόρθητη έδρα του Ρεθυμνιακού ο οποίος μετράει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς αγωνίζεται η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα ομάδα του ΣΥΝΚΑ. Το συγκρότημα του Ρεθύμνου συνεχίζει ένα εκπληκτικό σερί από την περσινή κιόλας χρονιά και είναι χαρακτηριστικό πως και τους 9 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα τους έχει μέσα στην έδρα του χωρίς μάλιστα να δεχτεί ούτε γκολ.

Σίγουρα μια δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Γιώργου Ριτζάκη η οποία κατάφερε να αφήσει πίσω της την πρώτη ήττα και με εμφατικό τρόπο να επιστρέψει στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Πόρο.

Αγωνιστικά υπάρχουν οι επιστροφές των Αργυρουδάκη και Νικόλτση καθώς εξέτισαν τις τιμωρίες τους. Αντίθετα εκτός παραμένουν οι Πάτας, Τσίτας, Βασιλάκης, Μάστορας, Χειμωνέτος, Φασαράκης.
Αναλυτικά η αποστολή
Αργυρουδάκης, Ασκητίδης, Βλαχάκης, Αφράτης, Βαρουξάκης, Γιακουμάκης, Γιαννακούρος, Δρικάκης, Κασαπίδης, Κόλα, Κοντορινάκης, Μαθιουδάκης, Νικόλτσης, Νταγκουνάκης, Παληγεώργος, Περδικάκης, Σκουλάς, Στεφανίδης, Τρικουνάκης, Φούσα.

Παράλληλα δηλώσεις για το ματς παραχώρησε ο Αλέξανδρος Κοντορινάκης ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα του Ρεθυμνιακού