Βίντεο: Οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΑΧ Λευτέρη Θεοδωράκη για το ματς με την Ελευθερία Μοσχάτου

16.07

Με νωπές τις δάφνες από την εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στις Εσπερίδες ο ΟΑΧ επιστρέφει στην έδρα του για το 3ο ματς σε διάστημα μιας εβδομάδας. Τα κορίτσια του Λευτέρη Θεοδωράκη δείχνουν μια σταθερότητα στην απόδοση τους και ήδη έχουν καταφέρει να πλασαριστούν στην πρώτη θέση ισοβαθμώντας με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του δεδομένων και των συνθηκών εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Λευτέρης Θεοδωράκης ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη κόντρα στις Εσπερίδες, μια νίκη η οποία παράλληλα δίνει και ψυχολογία ενόψει του επόμενου αγώνα με την Ελευθερία Μοσχάτου.

Ο αγώνας με την Ελευθερία Μοσχάτου θα έχει τζάμπολ στις 13:30 και θα διεξαχθεί στο κλειστό του Κλαδισού στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενες μετρούν δυο ήττες στην επανεκκίνηση, την 4η αγωνιστική εκτός έδρας από την Δάφνη Αγίου Δημητρίου και την 5η εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό.

Προβλήματα πέρα από την κούραση δεν υπάρχουν για την Χανιώτικη ομάδα η οποία θέλει να δώσει συνέχεια τόσο στα νικηφόρα αποτελέσματα όσο και στις καλές εμφανίσεις ενώ στη συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να πάρει και ανάσες καθώς υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να ταξιδέψει για να αντιμετωπίσει τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.