Γλίτωσε τη ζωή του ο 49χρονος που δολοφόνησε την 47χρονη στο Πάνορμο Ρεθύμνου

14.54

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 49χρονος φερόμενος ως δράστης του φονικού στο Πάνορμο Ρεθύμνου. Από τον αυτοπυροβολισμό του στο κεφάλι δεν τραυματίστηκε ο εγκέφαλος ωστόσο η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία αυτοπυροβολήθηκε του προκάλεσε βαριά τραύματα στο πρόσωπο. Προς το παρόν δεν κινδυνεύει η ζωή του σημειώνει ο διοικητής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης.

Εν τω μεταξύ, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι αναλύουν τα στοιχεία της δολοφονίας της 47χρονης Σταυρούλας Συραγοπούλου, λένε ότι ο 49χρονος ήταν αποφασισμένος για να προκαλέσει κακό αφού οι δύο πυροβολισμοί που δέχτηκε η άτυχη γυναίκα ήταν στην πλάτη. Αυτό σημαίνει ότι η ίδια έμπαινε στην επιχείρηση της για να προφυλαχθεί και να δώσει τέλος στο περιστατικό ενώ εκείνος δε δίστασε να ανοίξει πυρ, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης.

Έπεσε νεκρή μπροστά στα μάτια της κόρης της

Σύμφωνα με τα στοιχεία κάποια από τα οποία έχουν καταγραφεί σε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, δείχνουν το σκηνικό του τρόμου που επικράτησε την Κυριακή το απόγευμα. Η άτυχη γυναίκα έπεσε νεκρή μπροστά στα έντρομα μάτια της 20χρονης κόρης της, των θαμώνων του σπα αλλά και των εργαζομένων στις γειτονικές ταβέρνες και τουριστικές επιχειρήσεις.

Να θυμίσουμε πως ο 49χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο του στην ταβέρνα που διατηρεί απέναντι από το σπα του θύματος και αφού της ζήτησε τον λόγο για ένα προσωπικό θέμα, την πυροβόλησε παρά του ότι εκείνη δεν ήθελε να δώσει έκταση στη μεταξύ τους διαφωνία. Ο θάνατος της από τα σκάγια που δέχτηκε σε θώρακα και κοιλιά ήταν ακαριαίος.

Δύο μέρες μετά το φονικό κανείς δε μπορεί να πιστέψει το κακό που χτύπησε το Πάνορμο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι διαφορές ανάμεσα στον 49χρονο από τα Ζωνιανά και την 47χρονη από τις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου καταγράφονταν τον τελευταίο χρόνο με το θύμα να αποφεύγει όλο αυτό το διάστημα τον δολοφόνο του.