Νέα διαδικτυακή πλατφόρμα διανομών στα Χανιά – Εγκαινιάστηκε σήμερα η λειτουργία της

16.51

Μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα εγκαινιάζει σήμερα τις υπηρεσίες της και στα Χανιά. Πρόκειται για την εταιρία διανομής Wolt η οποία δραστηριοποιείται σε άλλες 6 πόλεις της χώρας και περισσότερες από 20 χώρες στον κόσμο. Συνεργάζεται με χιλιάδες εστιατόρια και εκατοντάδες καταστήματα.

Η πανδημική κρίση οδήγησε σε νέες επιχειρηματικές δράσεις και μία από αυτές είναι η αύξηση των μέσων διανομής. Ο κόσμος έμεινε σπίτι του από τον φόβο του κορωνοϊού αλλά και από τα περιοριστικά μέτρα και με κάποιο τρόπο έπρεπε να καλυφθούν οι ανάγκες του με την παραλαβή τροφίμων ή άλλων προϊόντων.

Η συγκεκριμένη εταιρεία δε συνεργάζεται μόνο με επιχειρήσεις εστίασης αλλά και με οποιοδήποτε κατάστημα μπορεί να μεταφέρει τα προϊόντα του στην πόρτα του καταναλωτή. Είναι γεγονός ότι αρκετοί με ένα κλικ θέλουν γρήγορα να παραλάβουν κάτι που έχουν ανάγκη το οποίο δεν μπορούν να προμηθευτούν με τη φυσική τους παρουσία.

Στην wolt έχουν απλοποιήσει την περιήγηση στην πλατφόρμα έτσι ώστε οι χρήστες όλων των ηλικιών να μπορούν να παραγγείλουν αυτό που θέλουν με ασφάλεια και γρήγορα.