Ο Περιβαλλοντικός Οργανισμός All For Blue έρχεται και στα Χανιά. Παράκτιος Καθαρισμός 24 Οκτωβρίου στην Παραλία του Κλαδισού

12.39
Ο Περιβαλλοντικός Οργανισμός All For Blue έρχεται και στα Χανιά. H εθελοντική ομάδα All For Blue Χανίων, με συντονιστή τον Σπύρο Πετράκη, διοργανώνει τον πρώτο παράκτιο εθελοντικό καθαρισμο στην Παραλία του Κλαδισού στα όρια του αστικου ιστού της πόλης την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 π.μ..

Η παραλία του Κλαδισού είναι μια μη εμπορική παραλία που για πολλά χρόνια υπέφερε απο την πλαστική ρύπανση. Με τις τελευταίες τους δράσεις οι εθελοντές της πόλης έχουν καταφέρει να βελτιώσουν την κατάσταση, εξακολουθεί όμως και αποτελεί μια παραλία που, και λόγω της εκβολή του Ποταμού Κλαδισου αλλά και των θαλασσίων ρευμάτων, έχει αδιάκοπη και αυξητική σώρευση πλαστικών απορριμμάτων.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 10:00 το πρωί βάζουμε όλοι μαζί ένα χεράκι, με τη βοήθεια της νέας ομάδας εθελοντών της All for Blue στα Χανιά για να ξαναγίνει αυτή η παραλία καθαρή. Ο παράκτιος καθαρισμός θα γίνει με πρωτόκολλα Zero Waste και ο απαραίτητος εξοπλισμός θα μοιραστεί απο τα μέλη της ομάδας All For Blue σε όσους φτάσουν στο σημείο συνάντησης.
Ας ελπίσουμε ότι ο καιρός θα μας επιτρέψει να χαρούμε το πρωινό της Κυριακής μας κάνοντας κάτι χρήσιμο για το περιβάλλον.
Σε περίπτωση βροχής το ραντεβού θα αναβληθεί για την ερχόμενη Κυριακή 31 Οκτωβρίου.
Σημείο συνάντησης νέα Γέφυρά Κλαδισσού, Νέα Χώρα. (Τέρμα Οδού Σελίνου)