Πιο πλούσιος ο στολισμός του Δήμου Χανίων φέτος – Στολίδια made in chania

20.01

made in Chania, αυτό είναι το σύνθημα για τα διαφορετικά αλλά πιο όμορφα στολισμένα όπως υπόσχεται ο Δήμος Χανίων, Χριστούγεννα. Λόγω των συνθηκών όλοι θα τα περάσουμε διαφορετικά όμως αυτό δε σημαίνει ότι η πόλη και οι περιφερειακές ενότητες θα μείνουν χωρίς τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Φέτος ο στολισμός θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς σύμφωνα με τον Παναγιώτη Σημανδηράκη αλλά και τους αντιδημάρχους Γιάννη Γιαννακάκη και Γιάννη Νικηφοράκη.

Έως τις 10 Δεκεμβρίου θα έχουν στολιστεί όλα τα σημεία που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Χανίων, σε όλο το εύρος του, δηλαδή στην πόλη των Χανίων και στις δημοτικές ενότητες.

Το κόστος της κατασκευής και τοποθέτησης του στολισμού προϋπολογίζεται στις 65.000 ευρώ το οποίο θα φτάσει με τις δωρεές τις 100.000 ευρώ, ενώ όλα προέρχονται από επαγγελματίες των Χανίων.

Σε ότι αφορά στις μουσικές εκδηλώσεις αυτές θα γίνουν διαδικτυακά με Χανιώτες καλλιτέχνες για να στηριχτεί ο κλάδος ενώ οι δρόμοι θα γεμίσουν με Χριστουγεννιάτικους ήχους.

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου , θα πραγματοποιηθεί η φωτοδότηση του δέντρου στην  πλατεία της Αγορά,  χωρίς την παρουσία κόσμου λόγω covid.