Πρεμιέρα έκανε το 9ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

15.17

Πρεμιέρα έκανε το 9ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων με αφιέρωμα στον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη με το έργο Ζ του Κώστα Γαβρά, βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Βασίλη Βασιλικού. Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Πνευματικό Κέντρο για να παρακολουθήσει προβολές και πολλές παράλληλες δράσεις και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 30 Οκτωβρίου.

Το 9ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων άνοιξε τις πύλες του για το κοινό και θα μοιραστεί με τους φίλους του κινηματογράφου μοναδικές εμπειρίες. Μυθοπλασία , ντοκιμαντέρ, μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες , animation, εκθέσεις, masterclasses, εκδόσεις, πάρτι και πολλές άλλες δράσεις “περιμένουν” το κοινό.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων τίμησε τη Μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη και έκανε πρεμιέρα με το Ζ του Κώστα Γαβρά, βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Βασίλη Βασιλικού και σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη.
Για όλες τις δράσεις (προβολές και εργαστήρια) είναι υποχρεωτική η κράτηση θέσης .Το 9ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων θα διαρκέσει μέχρι και τοΣάββατο30 Οκτωβρίου 2021, με προβολές και πολλές παράλληλες δράσεις, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.