Στην ΤΟΜΥ πλέον τα δωρεάν rapid τεστ – Έφυγε ο ΕΟΔΥ από το Δημαρχείο

15.49

Αυξημένη ήταν το πρωί η προσέλευση στο δεύτερο κέντρο υγείας Χανίων. Αρκετά παιδιά πήγαν με τους γονείς τους καθώς το self τεστ που έκαναν για να πάνε στο σχολείο βγήκε θετικό. Αν και το rapid έβγαινε θετικό τότε περίμεναν στην άλλη πλευρά του κτηρίου για τη διενέργεια μοριακού τεστ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα θετικά τεστ ήταν σήμερα αρκετά. Να θυμίσουμε πως από σήμερα 13 Δεκεμβρίου η κινητή ομάδα υγείας του ΕΟΔΥ διενεργεί τα δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης στην 1η και 2η ΤΟΜΥ Χανίων, γεγονός που επισπεύδει τη διαδικασία σημειώνει ο συντονιστής Στέφανος Ντουκάκης.

Η ΚΟΜΥ έφυγε από το αίθριο του Δημαρχείου καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεπαν στους εργαζόμενους να διεξάγουν τα τεστ στο κρύο και τη βροχή.

Κάποιοι δυσαρεστήθηκαν που η κινητή ομάδα έφυγε από το κέντρο της πόλης ενώ κάποιοι άλλοι το θωρούν πιο βολικό καθώς είναι πιο εύκολο να παρκάρουν αν μετακινούνται με αυτοκίνητο.

Εν τω μεταξύ, η προσέλευση έχει αυξηθεί γενικά στο κέντρο υγείας καθώς καθημερινά διενεργούνται περίπου 280 εμβολιασμοί.

Οι ώρες για τα ράπιντ παραμένουν οι ίδιες από τις 8:30 έως τις 16:30 το πρωί, Δευτέρα με Παρασκευή και το Σάββατο 8:30 με 14:30