Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων 19χρονος μετά από συμπλοκή

20.42

Τα αίματα στο οδόστρωμα και τα σπασμένα γυαλιά μαρτυρούν τα όσα εκτυλίχθηκαν μεταξύ νεαρών μέσα σε μόλις ένα λεπτό.

Το πρωτοφανές αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι στα Χανιά. Λίγο πριν τις 3 δύο ομάδες νεαρών που επέβαιναν στα αυτοκίνητα τους συναντήθηκαν στην περιοχή της Λίμνης πίσω από τα γραφεία της ΔΕΗ και προχώρησαν σε έναν απίστευτο τσακωμό. Κρατώντας λοστούς, μπουκάλια και πέτρες βγήκαν από τα οχήματα και άρχισαν να χτυπούν αδιακρίτως ο ένας τον άλλον.

Γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία για τον ξυλοδαρμό η οποία βρέθηκε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά αλλά οι νεαροί είχαν γίνει καπνός. Μάλιστα ένας 19χρονος κάποια στιγμή δέχτηκε μια μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα και στον θώρακα,  και μεταφέρθηκε από πολίτη στο νοσοκομείο όπου εσπευσμένα οι γιατροί τον εισήγαγαν στο χειρουργείο, καθώς η μία μαχαιριά είχε πλήξει το μυοκάρδιο.

Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως την αναζήτηση των οχημάτων από τις περιγραφές και στο πλαίσιο της προανάκρισης προσήγαγε τουλάχιστον δύο νεαρούς οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο.

Η συνάντηση των νεαρών δεν ήταν τυχαία σύμφωνα με τους μάρτυρες αφού οι μισοί φορούσαν κουκούλα και έφεραν μαζί τους και αυτοσχέδιο οπλισμό.

Για τις αρχές των Χανίων είναι θέμα χρόνου η σύλληψη όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση.