“Τα σενάρια πρόωρων εκλογών δεν τα διακινούμε εμείς” – Κριτική στην κυβέρνηση από τον Ν. Παππά

21.17

«Οι αποτυχίες της κυβέρνησης είναι πολλαπλές», τόνισε από το Ηράκλειο ο βουλευτής και  Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, ο οποίος σήμερα και αύριο επισκέπτεται τον νομό. Ο κ. Παππάς σε συνέντευξη του στους δημοσιογράφους τόνισε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δε διαχειρίζεται αποτελεσματικά τα μείζον προβλήματα της πανδημίας και της οικονομίας.

Μάλιστα ο κ. Παππάς δεν απέκλεισε το σενάριο πρόωρων εκλογών ή άλλου τύπου διακυβέρνησης το οποίο τόνισε ότι το διακινούν μέσα ενημέρωσης που το προηγούμενο διάστημα ήταν υποστηρικτικά της κυβέρνησης.

Ο κ. Παππάς παράλληλα αναφέρθηκε στα αποτελέσματα του τρίτου 3μήνου του ΑΕΠ που θα ανακοινωθούν στις 4 Δεκεμβρίου, τα οποία όπως έχει προϊδεάσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός από τη Βουλή δε θα είναι ενθαρρυντικά, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να σημειώνει ότι ο λαός θα πρέπει να δώσει την απάντηση του στη νέα αναδιανομή πλούτου που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση.

Ως τομεάρχης Υποδομών το πρωί ο κ. Παππάς πήγε στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μ. Φραγκάκη και στελέχη του δήμου, εκφράζοντας τις ανησυχίες του.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο κ. Παππάς συναντήθηκε και με τους εργαζόμενους της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας με τους οποίους συζήτησε και το νομοσχέδιο το οποίο είναι υπό κατάθεση στη Βουλή με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τονίζει ότι υποβαθμίζεται ο ρόλος της ΥΠΑ.