Αιματηρή συμπλοκή στα Καθιανά – Αναζητούνται οι δράστες

17.51

Ακόμα μία φορά ομάδες αλλοδαπών συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας μερικά μέτρα μακριά από την πλατεία των Καθιανών στο Ακρωτήρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων άρχισαν να λογοφέρουν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, όταν ξαφνικά κάποιος έβγαλε μαχαίρι τραυματίζοντας έναν νεαρό υπήκοο Αλβανίας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίας κάποια στιγμή ο καβγάς επικεντρώθηκε ανάμεσα σε δύο ομάδες Αλβανών και Πακιστανών. Κάποιος από την ομάδα των Πακιστανών τράβηξε το μαχαίρι τραυματίζοντας τον Αλβανό υπήκοο ευτυχώς ελαφρά. Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον νεαρό στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Οι κάτοικοι της περιοχής αναστατώθηκαν καθώς δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους φαινόμενα που μπορεί να οδηγήσουν από τη μια στιγμή στην άλλη σε φονικό.

Η αστυνομία αναζητά τους εμπλεκόμενους στον καβγά αλλά και τον δράστη του αιματηρού περιστατικού, ενώ έχει συλλάβει έναν από την παρέα των Αλβανών, προσπαθώντας να μάθει το λόγο της συμπλοκής αλλά και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.