Αποχώρηση Μανώλη Σβουράκη από τον Πανακρωτηριακό

17.28

Μια δυσάρεστη είδηση για τον ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα για τον Πανακρωτηριακό έγινε γνωστή την Παρασκευή καθώς από το μεσημέρι είχε γίνει γνωστό (σε κοντινό του κύκλο)  πως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Ακρωτηρίου Μανώλης Σβουράκης θα αποχωρούσε από την ομάδα.

Ο ίδιος, επηρεασμένος από την απώλεια του πατέρα του και από τον φόρτο εργασίας που υπάρχει ήδη στην εταιρεία του, η οποία είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες τα τελευταία χρόνια με ραγδαία αύξηση,  αποφάσισε τελικά να πάρει μια δύσκολη και για τον ίδιο απόφαση καθώς είναι γνωστή η αγάπη του αλλά και το έργο το οποίο έχει γίνει τόσο με την πρώτη ομάδα όσο και με τις ακαδημίες.

Η αλήθεια είναι πως οι προηγούμενες ημέρες ήταν συναισθηματικά φορτισμένες με αποκορύφωμα την σημερινή.

Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει ένα διάστημα δύσκολο και σίγουρα μια περίοδος περισυλλογής, ευχή όλων όμως, είναι να παραμείνει στον χώρο του αθλητισμού καθώς έχει προσφέρει πάρα πολλά όχι με λόγια αλλά με έργα. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια υγιέστατη ομάδα σε όλα τα επίπεδα την ίδια στιγμή που άλλες ομάδες με περισσότερα χρόνια στις υψηλές κατηγορίες αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο Αθλητισμός χρειάζεται τον Μανώλη Σβουράκη και μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα και αυτή η απόφαση να μην είναι οριστική αλλά μια μικρή παρένθεση σε μια μεγάλη ιστορία για το Ακρωτήρι.