Βίντεο: Εικόνες ντροπής στο ΒΟΑΚ από τα σκουπίδια

14.46

Μια υγειονομική και περιβαλλοντική βόμβα αποτελεί το οδικό δίκτυο του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης. Εικόνες ασυνειδησίας κατέγραψε η κάμερα της νέας τηλεόρασης κατά μήκος του δρόμου που μπορούν να γίνουν και επικίνδυνες. Χανιώτες αλλά και ξένοι που επισκέπτονται το νησί κάνουν λόγο  για έλλειψη παιδείας και πολιτισμού.

Εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης καταγράφει η κάμερα της Νέας τηλεόρασης Κρήτης στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Τριτοκοσμικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι εικόνες στους παράπλευρους δρόμους της Εθνικής Οδού. Σχεδόν σε όλο το μήκος του δρόμου υπάρχουν μπάζα πλαστικά μπουκάλια και ότι λογής απορρίμματα μπορεί να φανταστεί κάνεις.

Αγανάκτηση προκαλεί το σκηνικό αυτό τόσο στους Χανιώτες όσο και στους ξένους επισκέπτες. Όπως λένε είναι θέμα παιδείας που απ ότι φαίνεται οι Έλληνες δεν έχουν.

Να σημειωθεί ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία κάνει επανηλλήμενως εκκλήσεις σε όλους να είναι προσεκτικοί για να μην απορρίπτουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά.

Ακόμα και μετά τους καθαρισμούς από τις αρμόδιες υπηρεσίες , σε λίγες ημέρες τα πρανή γεμίζουν με σκουπίδια πράγμα που δείχνει την έλλειψη πολιτισμού.