Βίντεο: Η γιορτή της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας – ΣΥΝ.ΚΑ

14.55

Μια ξεχωριστή γιορτή, διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας που συνεργάζεται με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΣΥΝΚΑ. Πολλά χαμόγελα, τάκλιν, γκολ και όμορφες στιγμές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν και οι γονείς τους οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα παιδιά τους και όπως αποδείχτηκε ήταν δυνατοί αντίπαλοι.

Από τις βραβεύσεις ξεχώρισε αυτή στον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Απόστολο Αλεξάκη για την προσφορά του από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της Ακαδημίας. Την πλακέτα παρέλαβε για λογαριασμό του ο αντιπρόεδρος της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ Αντρέας Χιωτάκης

Επίσης βραβεύτηκε ο Φούσα Μπρίσλι για την κλήση του στην Εθνική Παίδων. Ο Τσουρουνάκης Παναγιώτης και η Γεωργία Καπενεκάκη αλλα και οι Πόπη Λουπασάκη Θεοδωράκη και τα καταστήματα Μικέλ.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως μαζί με κάθε έπαινο υπήρχε και σχετικό κέρασμα από το ζαχαροπλαστείο Μοντέρνο με το σήμα της Ακαδημίας.

Το παρών στην γιορτή έδωσε και το ιδρυτικό στέλεχος και μέλος του Δ.Σ. Σπύρος Αποστολάκης ο οποίος εκτός από την Ακαδημία μίλησε και για μια ξεχωριστή κίνηση καθώς στην είσοδο υπήρχε ένας κουμπαράς για την ενίσχυση μια γιαγιάς στην Αγία Μαρίνα όπου αντιμετωπίζει βιοποριστικό πρόβλημα καθώς μεγαλώνει μόνη της τα 5 εγγονάκια της.


Εκτός όμως από τα τμήματα των Ακαδημιών που ήταν ομοιόμορφα ντυμένα υπήρξαν και γονείς που έδωσαν μια χιουμοριστική νότα στην βραδιά καθώς η Μπαρτσελιώμα έκανε την εμφάνιση της στο γήπεδο χωρίς όμως τελικά να τρομάξουν τους απογόνους τους οι οποίοι τουλάχιστον εντός αγωνιστικού χώρου τους κοίταξαν στα μάτια.

Το τελικό σκορ μικρή σημασία έχει αφού σε αυτούς τους αγώνες με τους οποίους και έπεσε η αυλαία της χρονιάς  υπήρξε ένας μόνο νικητής και αυτός ήταν η οικογένεια της Ακαδημίας της Νέας Κυδωνίας και των παιδιών του ΣΥΝΚΑ.