Βίντεο – Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο φερόμενος δράστης – Πήρε προθεσμία για την Παρασκευή

18.01

Το μεσημέρι ο 27χρονος κατ ομολογία δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Χανίων όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ρεπορτάζ Κωνσταντίνα Βαϊδάκη

Η εξιχνίαση της δολοφονίας της Σούζαν Ίτον

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας στα Χανιά της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον από τον 27χρονο κατ ομολογία δράστη.

Ο άνδρας που είναι παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών δήλωσε στους αστυνομικούς ότι εκείνη την ημέρα είχε ψυχική και σεξουαλική ένταση την οποία ήθελε να εκτονώσει.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα δεν προκύπτει συμμετοχή άλλου ατόμου στο έγκλημα.

Ρεπορτάζ  Ευαγγελία Ξηρουχάκη

Ως ένα διαφορετικό και παράξενο άτομο με περίεργη συμπεριφορά χαρακτηρίζουν τον 27χρονο – κατ ομολογία δολοφόνο – της 60χρονης βιολόγου Σούζαν Ίτον οι κάτοικοι σε Μάλεμε και Καστέλι Χανίων.

Σοκ στην τοπική κοινωνία

Φανερά σοκαρισμένοι δηλώνουν στην κάμερα της Νέας Τηλεόρασης ότι σε καμία περίπτωση δεν φανταζόντουσαν ότι θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει!

Ρεπορτάζ Αριστέα Μπουτζαλή

Το προφίλ του φερόμενου δράστη

Ο 27χρονος – κατ ομολογία δολοφόνος – της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον είναι αγρότης, παντρεμένος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Έχει έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο you tube. Ενώ στα προφίλ του χρήστες του διαδικτύου γράφουν αρνητικά σχόλια για την αποτρόπαια πράξη του.

Ρεπορτάζ Γωγώ Καλληδονάκη