Βίντεο: Η κοπή πίτας από τους προπονητές των Χανίων

21.32

Την ετήσια κοπή της πίτας του πραγματοποίησε και ο σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Χανίων. Με αφορμή και την 12η Επιμορφωτική Ημερίδα οι προπονητές των Χανίων συνδύασαν και ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία ένα διήμερο όπου υπήρξε και επιμόρφωση αλλά και διασκέδαση.

Την κοπή της πίτας ακολούθησαν οι βραβεύσεις για τους δυο από τους τέσσερις εισηγητές στο σεμινάριο, ο λόγος για τον Γιάννη Πετράκη και τον Θοδωρη Ελευθεριάδη. Επίσης δόθηκαν πλακέτες στους αρχιτέκτονες της πορείας μέχρι και την κορυφή της Κ16 των Χανίων τους Γιώργο Μουριζάκη και Γιώργο Ριτζάκη. Στην συνέχεια βραβεύτηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής και οι παράγοντες Δημήτρης Μαθιουλάκης του Πλατανιά και ο Σταύρος Δρικάκης του Απόλλωνα, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Χανίων Γιώργος Τριαντφύλλου, ο προπονητής Γιάννης Κατσούλης, ο Σπύρος Σπυριδάκης  αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ Κώστας Κωνσταντινίδης.

Στόχος τα τελευταία χρόνια για τον σύνδεσμο προπονητών είναι η συνεχής επιμόρφωση αλλά και η εξέλιξη των προπονητών με την μέχρι στιγμής πορεία να είναι απόλυτα ικανοποιητική.