Βίντεο: Η Συνέντευξη Τύπου για το 4ο “3on3 streetall”

16.21

Το τουρνουά 3ΟΝ3 streetball “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 5 & 6 Ιουλίου στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, ξεκίνησε ουσιαστικά με τη συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Χανίων Σταύρος Φιωτάκης, ο Βασίλης Φουντουλάκης απο την ΕΚΑΣΚ, η κοινωνική λειτουργός του ΚΗΦΑΑΜΕΑ Δήμητρα Μηνά, η Ευαγγελία Πετράκη απο τον ΟΚΑΝΑ και ο Γιάννης Τσοκάνης από τον “ΟΡΙΖΟΝΤΑ”.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ & EVENT ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΙΩΝ 2019


Παρασκευή 5/7/2019 και ώρα 19.00-21.00 Έναρξη τουρνουά και διεξαγωγή αγώνων

Αγώνας Επίδειξης μεταξύ των Επίλεκτων αθλητών και Μικτής ομάδας από τους συμμετέχοντες του τουρνουά.

Παρουσία-Ομιλία  Παναγιώτη Γιαννάκη

 

Σάββατο 6/7/2019 και ώρα 09.00-13.30 Διεξαγωγή Αγώνων και το απόγευμα 17.00-20.30

Διεξαγωγή Τελικών αγώνων καθώς και τελικοί διαγωνισμών  τρίποντων, ελευθέρων βόλων –knock out  και βραβεύσεις στους Νικητές.

 

Κυριακή 7/7/2019  και ώρα 11.30-12.30 στο super market ΣΥΝΚΑ Αγ. Απόστολων οι επίλεκτοι αθλητές θα παίξουν με παιδιά Ακαδημιών της Πόλης των Χανίων και θα δοθούν πολλά δώρα.

 

Θα παραλάβουμε και τα τρόφιμα προσφορά του ΣΥΝΚΑ για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

Οι εγγραφές συνεχιζονται και για να δηλώσετε συμμετοχή, θα πρέπει να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας (www.psak.gr) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα δείτε στην πρώτη σελίδα.

Οι ενδιαφερόμενοι για το τουρνουά των Χανίων  μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη (4/7) στις 22:00.

Να υπενθυμίσουμε, ότι οι συμμετοχές είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορεί να πάρει μέρος όποιος επιθυμεί.

Συμπαίκτες του ΠΣΑΚ εφέτος στη διεξαγωγή των 3ON3 streetball, τα οποία θα γίνουν για μια ακόμη φορά υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, θα είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι κατά τόπους Δήμοι, οι τοπικές Ενώσεις (ΕΚΑΣΘ, ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚ), οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, η ΧΑΝΘ και η ΟΣΕΚΑ.