Βίντεο: Θετικά τα πρώτα μηνύματα από την Περιφέρεια Κρήτης για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής

16.08

Το πρώτο βήμα μιας σημαντικής συνεργασίας που σκοπό θα έχει την βιωσιμότητα του ερασιτεχνικού αθλητισμού έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης η οποία θα είναι αρωγός για την ικανοποίηση των αιτημάτων που έθεσαν τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Γ’ Εθνικής ομίλου Κρήτης την νέα περίοδο.

Στο πλαίσιο της  σύσκεψης παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη, αρμόδιου για θέματα αθλητισμού, υπήρξε κοινή γραμμή πλεύσης και η θέληση να ικανοποιηθούν στο μέτρο του δυνατού, τα περισσότερα από τα αιτήματα που έθεσε η επιτροπή εργασίας.

Μάλιστα προέκυψαν και ακόμα περισσότερα καθώς όπως όλα δείχνουν κεντρικός χορηγός στην φανέλα θα είναι η Περιφέρεια.

Παράλληλα θα υπάρξουν και επαφές με τα ΚΤΕΛ ώστε ένα ακόμα οικονομικό βάρος αυτό των μετακινήσεων να εξαλειφτεί από τον προϋπολογισμό των ομάδων.

Επίσης έγινε λόγος και για κοινή ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών όπως επίσης και για τα τηλεοπτικά.


Από τις ομάδες έδωσαν το «παρών» οι Μανώλης Βαρούχας (Αρης Ρεθύμνου), Πολύδωρος Ντακάκης (Αρης Σούδας), Αλέξανδρος Φουκαράκης (Πόρος) και Κώστας Ζαχαριάς (ΑΟΑΝ).

Όσο αφορά την παρουσία φιλάθλων αυτό θα εξαρτηθεί από τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση

«Η Περιφέρεια Κρήτης αρωγός στα ποδοσφαιρικά σωματεία της Γ’ Εθνικής Ομίλου Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι αρωγός για την ικανοποίηση των αιτημάτων που έθεσαν τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Γ’ Εθνικής ομίλου Κρήτης την νέα περίοδο 2020-2021, ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο πλαίσιο σύσκεψης παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη, αρμόδιου για θέματα αθλητισμού, με τους εκπροσώπους των τεσσάρων ΕΠΣ Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου, Λασιθίου και των ποδοσφαιρικών σωματείων.

Οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών σωματείων, σε σύσκεψη στη Περιφέρεια, ευχαρίστησαν δημόσια τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την διαχρονική του στήριξη στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο.

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης από την πλευρά του ανέφερε, ότι, η Περιφέρεια Κρήτης τα τελευταία χρόνια έμπρακτα ενισχύει και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό σε όλο το νησί με υποδομές, δίνοντας τα κατάλληλα κίνητρα στη νεολαία μας να ασχολείται με τον αθλητισμό».