Βίντεο: Συνάντηση αγροτών με εκπροσώπους του ΕΛΓΑ

18.19

Αγανάκτηση και αβεβαιότητα  έχουν προκαλέσει στους αγρότες της Κρήτης οι ζημιές που προέκυψαν μετά τις έντονες βροχοπτώσεις στο νησί τις προηγούμενες ημέρες. Μάλιστα το πρωί εκπρόσωποι των αγροτών του νησιού  συναντήθηκαν με εκπροσώπους του ΕΛΓΑ και συζήτησαν μεταξύ άλλων το θέμα της ιδιωτικοποίησης των ασφαλειών. Την ίδια ώρα άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βοριδη προκειμένου να βρουν άμεσα λύση.

Συνάντηση με εκπροσώπους του ΕΛΓΑ στο Ηράκλειο είχαν το πρωί οι παραγωγοί της Κρήτης προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι ζημιές από τις έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή  τις προηγούμενες ημέρες καθώς οι καλλιεργητές είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται μέσα σε λίγα λεπτά.

Την ίδια ώρα τέθηκε το ζήτημα της ιδιωτικοποίησης των ασφαλειών στους αγρότες.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς, θα πρέπει να υπάρξει μια συνάντηση με τον νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα που τους αφορούν.