Βραβείο Κούρος 2019 «Βραβείο Επίδοσης στον Διεθνή Οικονομικό Στίβο» στη ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.

13.20

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, απονεμήθηκε στη ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. το σημαντικό Βραβείο Κούρος 2019, για τη σημαντική εξαγωγική της δραστηριότητα.
Το «Βραβείο Επίδοσης στον Διεθνή Οικονομικό Στίβο» παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΓΑ, κος Κωνσταντίνος Βιτουλαδίτης, ο οποίος δήλωσε σχετικά: « Η σημερινή διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ΜΕΓΑ και ανήκει σε όλους ανθρώπους μας που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να είναι σήμερα η ΜΕΓΑ μια μεγάλη εξαγωγική δύναμη. Συνεχίζουμε δυναμικά αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, ενισχύοντας την ελληνική παρουσία και καινοτομία στην απαιτητική διεθνή αγορά».

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η 100% ελληνική εταιρεία το διάστημα 2010 – 2019 έκανε νέο ρεκόρ εξαγωγών, εννιαπλασιάζοντας τις εξαγωγές της, στήριξε την Ελληνική οικονομία με επενδύσεις άνω των 110 εκ € και δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας, αυξάνοντας το προσωπικό μας κατά πάνω από 124%.

Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας τιμά ετησίως και για 25η χρονιά την επιχειρηματικότητα της καινοτομίας, της εξωστρέφειας, της διαχρονικότητας και της υπευθυνότητας, απονέμοντας τα ιστορικά Βραβεία Επιχειρηματικότητας ΚΟΥΡΟΣ σε επιχειρηματίες που οδηγούν τους οργανισμούς τους σε εξαιρετική επίδοση βάσει οικονομικών μεγεθών και αναπτυξιακών προοπτικών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία σημαντικών πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων αλλά και εκατοντάδων διακεκριμένων επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων.