Γανόδερμα το Βότανο με Ιστορία 4000 ετών

12.55

Το γανόδερμα ή ganoderma ευρέως διαδεδομένο μέσα στους αιώνες για την προώθηση της υγείας και της μακροζωίας. Στην Κίνα δεν ονομάστηκε άδικα «μανιτάρι της αθανασίας». Τα τελευταία 15 χρόνια, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της επιστημονικής και ιατρικής κοινότητας. Υπάρχουν περισσότερες από 2.000 χιλιάδες κλινικές μελέτες, αποδεικνύοντας αξιοσημείωτες φαρμακολογικές και “θεραπευτικές” δραστηριότητες. Για παράδειγμα, οι ενώσεις που ονομάζονται τριτερπένια έχουν ως ιδιότητα την ανίχνευση. Προκαλούν απόπτωση, στοχευμένο δηλαδή κυτταρικό θάνατο, σε κακώς πολλαπλασιάζομενα κύτταρα, χωρίς να βλάπτουν τα υγιή κύτταρα. Το γανόδερμα δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύοντας το μιτοχονδριακό DNA. (Βλάβη στο μιτοχονδριακό DNA από τις ελεύθερες ρίζες θεωρείται ότι είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συμβάλλει στη γήρανση και τις ασθένειες). Επίσης, οι πολυσακχαρίτες που περιέχονται στα σπόρια του γανοδέρματος, ενισχύουν σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Ένα ευρύ φάσμα μελετών, καταδεικνύουν το ganoderma lucidum ώς το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο. Δηλαδή: Προσφέρει στον οργανισμό μας, αυτό που χρειαζόμαστε την δεδομένη στιγμή, ενισχύοντας αρχικά στις ομάδες οργάνων που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, χωρίς ουδεμία παρενέργεια

Γανόδερμα το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο

Προσαρμογόνα βότανα ονομάζονται τα ιάματα που ξεκινούν τη δράση τους από την ομάδα οργάνων που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη τη δεδομένη στιγμή στον οργανισμό μας. Αφού ολοκληρώσει τη δράση του στην ομάδα που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη στον οργανισμό μας, συνεχίζει με τις υπόλοιπες ομάδες οργάνων, ασκώντας και παράλληλη δράση στις προηγούμενες. Με πολύ απλά λόγια τα προσαρμογόνα βότανα όπως και το γανόδερμα, παρέχουν στον οργανισμό μας αυτό ακριβώς που χρειάζεται (το σώμα, το ανοσοποιητικό) τη δεδομένη στιγμή, βελτιώνοντας παράλληλα και τη ψυχολογία μας, μιας και πρόκειται για ένα ολιστικό βότανο χωρίς παρενέργειες, τοξικότητα ή οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με φαρμακευτική αγωγή (εφόσον λαμβάνουμε από τον ιατρό μας το γανόδερμα λαμβάνεται παράλληλα με αυτή). Προσοχή! καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα που περιέχει και τους 6 τύπους ganoderma lucidum.

Aν ανατρέξουμε σε έρευνες & επιστημονικά ευρήματα. το Γανόδερμα δεν είναι ένα απλό βότανο. Χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια και από τη σύγχρονη ιατρική κοινότητα. Έχει ιστορία 4000 ετών σε ιστορικά ιατρικά συγγράμματα.

Γανόδερμα και ιστορικά στοιχεία 

Το μανιτάρι γανόδερμα χρησιμοποιείται εδώ και 2000 χρόνια στην Κίνα, την Ιαπωνία, την Κορέα και άλλες ασιατικές χώρες. Το όνομα γανόδερμα προκύπτει από το Ελληνικό γανός (“γυαλισμένος”, “λαμπερός”) και την λέξη δέρμα. Αποτελεί ένα από τα πιο ευρέως μελετημένα μανιτάρια.

Μερικά από τα θρεπτικά στοιχεία που περιέχει το γανόδερμα

  • Πολυσακχαρίτες : Βήτα D-Γλυκάνη, FA, F1, D-6, Α, Β, C-2, D, GA Betaglucan, GZ
  • “Οργανικό” Γερμάνιο (6000 ppm σε κάψουλες GL/Ganocelium)
  • Αντιοξειδωτικά (πολύ υψηλά – περίπου 23.000 Ι.Υ.)
  • Αδενοσίνη αλλά και Βιταμίνες C – Β Βιταμίνες + πολλές άλλες βιταμίνες,  
  • περιέχει επίσης Ένζυμα και βασικά λιπαρά οξέα
  • Το πιστοποιημένο γανόδερμα σε κάψουλες περιέχει πάνω από 300 ιαματικές, θρεπτικές ουσίες οι οποίες:
  • θα βελτιώσουν τη ποιότητα στο αίμα, εμπλουτίζοντάς το με οξυγόνο και αυτό με τη σειρά του θα επαναφέρει σταδιακά, όργανα και οργανισμό σε φυσιολογικά επίπεδα.
  • Δημιουργεί παράλληλη κυκλοφορία όπου αυτό είναι αναγκαίο στον οργανισμό. Για αυτό ακριβώς το λόγο έχουμε άμεση βελτίωση σε φλεγμονώδεις παθήσεις.
  • Βελτιώνει τη λειτουργία της καρδιάς, του καρδιαγγειακού γενικά
  • Ασκεί ισχυρή αντικαρκινική δράση σε κάθε μορφή καρκίνου

Το πιστοποιημένο γανόδερμα βελτιώνει αρκετές οργανικές λειτουργίες καθώς επαναφέρει σταδιακά το γαστρεντερικό (στομάχι, λεπτό & παχύ έντερο) ενισχύει φυσικά το ανοσοποιητικό ώστε ο οργανισμός να επιτεθεί στην πάθηση που αντιμετωπίζει. Αναλυτικά το γανόδερμα, ενισχύει την ενέργεια, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζει σταδιακά από τον πόνο των αρθρώσεων.

Με την καθημερινή κατανάλωση πιστοποιημένου γανοδέρματος: αυξάνεται η ενέργεια στο σώμα, ενισχύεται η ποιότητα των εσωτερικών οργάνων, αλλά και βελτιώνεται η δράση τους, το γανόδερμα βελτιώνει και ενισχύει το μυελό των οστών, ενισχύει τα οστά και τις αρθρώσεις, απομακρύνοντας τους πόνους και τις παθογόνες καταστάσεις. Μπορεί να το καταναλώσει ένα νεογέννητο μωρό μία έγκυος ένας ενήλικας, χωρίς παρενέργειες*.

Παρακολουθήστε το Βίντεο «Γανόδερμα και η Ιαματική του Δράση»

Τι ποιότητα γανόδερμα να επιλέξω

το γανόδερμα περιέχει μια ποικιλία από τριτερπένια, πολυσακχαρίτες και άλλες ενώσεις οι οποίες συνδέονται με αντικαρκινικές επιδράσεις. Το Πιστοποιημένο γανόδερμα Dxn Pharmaceuticals περιέχει 6 τύπους γανοδέρματος τους πιο ιαματικούς από τα 200 είδη γανοδέρματος που υπάρχουν καταγεγραμμένα συνολικά. Επιλέχθηκαν μετά από πολυετείς εργαστηριακές έρευνες. Τα περισσότερα σκευάσματα που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν ένα τύπο γανοδέρματος.

Την ισχυρή του δράση το γανόδερμα μας την αποκαλύπτει από τις πρώτες ημέρες. Ιατρικά μέσα σε 3 μήνες θα δούμε σημαντική βελτίωση στα νούμερα των εξετάσεων.

Σημαντικό και απαραίτητο να για πετύχουμε τα παραπάνω είναι να μας παρακολουθεί ιατρός ή Γανοθεραπευτής με βαθιά γνώση στη Γανοθεραπεία, πάντα με γανόδερμα υψηλής καθαρότητας.

Τι είναι η Γανοθεραπεία.  Στοχευμένη δοσολογία* με προσαρμογόνα βότανα, ανάλογα με τη φύση και τη σοβαρότητα της πάθησης. Συνήθως στην έναρξη έχουμε πάντα το γανόδερμα . Σε περίπτωση που λαμβάνετε συμβατικά φάρμακα από τον ιατρό σας τα συνεχίζετε κανονικά. Δουλεύουμε μαζί σώμα & ψυχή. Όχι μόνο για το σύμπτωμα της πάθησης (π.χ. ζαλάδα, δυσκοιλιότητα, πόνος, γενική δυσλειτουργία ή αυξημένα νούμερα εξετάσεις κ.λπ.) όσο σοβαρή και να φαίνεται, παραμένει απλά ένας δείκτης. Με την Ολιστική προσέγγιση αφήνουμε τον οργανισμό να φέρει την ισορροπία έχοντας εμπειρία στη δυσλειτουργία της πάθησης Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε τη γενική κατάπτωση, με φυσική συνέπεια να επέλθει άμεσα η ισορροπία = καλή υγεία χωρίς εξάρσεις & μελλοντικά συμπτώματα.

Παρακολουθήστε στο → YouTube το Θεραπευτή Χανιωτάκη Αντώνη

Για οποιαδήποτε απορία για το γανόδερμα και τα προσαρμογόνα βότανα, επικοινωνήστε τηλεφωνικά: Χανιωτάκης Αντώνης 6946702139 Βιογραφικό ΓανοθεραπείαGanotherapy
Ανεξάρτητος Συνεργάτης DXN Ελλάδος & Κύπρου

* Προσοχή! καταναλώστε πιστοποιημένο γανόδερμα που περιέχει και τους 6 τύπους ganoderma lucidum

#ganoderma #dxn #γανοδερμα #ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ #γανοθεραπεια #Χανιωτακης