Η Τράπεζα Πειραιώς Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ

17.14

Η Τράπεζα Πειραιώς, στηρίζοντας για περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια τον ελληνικό αθλητισμό, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ, ως Επίσημος Χορηγός για το σύνολο των αθλητικών διοργανώσεών του, με κορωνίδα τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο κ. Βασίλης Κουτεντάκης, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής και Εκτελεστικό μέλος ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με τον ΣΕΓΑΣ. Σε μία ιδιαιτέρως δύσκολη περίοδο, λόγω των δυσμενών επιπτώσεων της πανδημίας, η Τράπεζα Πειραιώς, με μακρά παράδοση σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης,  στηρίζει τον κλασικό αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθαι», παραμένοντας σταθερή στις αξίες της, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή του στην Ελλάδα και ακόμα περισσότερες διακρίσεις για τους αθλητές μας».

Ο κ. Λουκάς Πετρούνιας, Senior Director, Group Marketing, Customer Experience & Loyalty της Τράπεζας Πειραιώς δήλωσε: «Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία μας με τον ΣΕΓΑΣ σε μία περίοδο που ο αθλητισμός και η κοινωνία χρειάζονται περισσότερη υποστήριξη, η Τράπεζα Πειραιώς αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το ενδιαφέρον της για τον αθλητισμό, συμβάλλοντας τόσο στην προσπάθεια των εθνικών μας ομάδων στίβου, όσο και στη διάδοση της άσκησης για όλες και όλους, για την ενίσχυση της φυσικής κατάστασης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής».

Ο κ. Κώστας Παναγόπουλος, Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, δήλωσε: «Εκ μέρους όλων μας στο ΣΕΓΑΣ καλωσορίζω τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους της  Τράπεζας Πειραιώς ,όχι μόνο στο χορηγικό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ, αλλά και στην οικογένεια του ελληνικού στίβου».