Οι νέοι υποδιοικητές της 7ης ΥΠΕ Κρήτης

16.43

Τις προηγούμενες μέρες ανακοινώθηκε ο εκλεκτός  της κυβέρνησης για τη θέση του διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και δεν είναι άλλη από την Ελένη Μπορμπουδάκη , η οποία στο παρελθόν έχει διατελέσει υποδιοικήτρια του ΠΑΓΝΗ και Δ/ντρια Εκθέσεων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας .Τώρα ήρθε η σειρά για τις θέσεις των δυο συνεργατών της κας Μπορμπουδάκη στην Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης με ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Πρόκειται  για τον γιατρό του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου και διευθυντή της Β’ Παθολογικής Κλινικής Χάρη Λυδάκη και τον Χανιώτη Γενικό Ιατρό Δημήτρη Αγαπίου.  Ο Δημήτρης Αγαπίου γεννήθηκε στα Χανιά. Είναι Ειδικός Γενικός Ιατρός. Έχει εργαστεί στο δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα όπου συνεχίζει μέχρι σήμερα ως ελεύθερος επαγγελματίας. Διετέλεσε και Τομεάρχης στη Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού ενώ μέχρι και σήμερα είναι αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού.

Όσο για τον έτερο υποδιοικητή της ΔΥΠΕ Κρήτης Χαράλαμπο Λυδάκη είναι Παθολόγος, Προϊστάμενος Διευθυντής της Β΄ Παθολογικής κλινικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου επι εξαετία. Έχει διατελέσει στο παρελθόν Προϊστάμενος Διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών επί τετραετία. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τοπικές δραστηριότητες στην Δημόσια Υγεία στο νομό Ηρακλείου -διετέλεσε επί διετία πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής ν. Ηρακλείου, Έχει δύο θητείες στον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου ως εκλεγμένος εκπρόσωπος για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο .