Βίντεο: Σημαντική ενίσχυση με Τζιώρα για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

19.44

Σε μια σημαντική προσθήκη προχώρησε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός καθώς το απόγευμα της Τρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Τζιώρα.

Γεννημένος στις 5 Οκτωβρίου 1988 στη Γαλατινή Κοζάνης ο Χρήστος Τζιώρας έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης. Μάλιστα θα βρεθεί ξανά με τον τεχνικό του ΑΟΧ/Κισσαμικού Αλέκο Βοσνιάδη καθώς φαίνεται να υπάρχει “χημεία” αφού υπό τις οδηγίες του έχει 48 συμμετοχές 17 γκολ και 5 ασίστ συνολικά.

‘Εκανε την πρώτη του “εμφάνιση” σε εθνικές διοργανώσεις με την ομάδα του τόπου του στη Δ’ Εθνική. Ακολούθησαν οι ομάδες Πολύκαστρο (Γ’ Εθνική), Φλώρινα (Δ’ Εθνική), Κοζάνη (Γ’ Εθνική), Πυρσός Γρεβενών (Γ’ Εθνική), Αετός Σκύδρας (Football League 2), Παναργειακός (Δ’ Εθνική) και Βατανιακός (Football League 2).

Το β’ μισό της σεζόν 2012-13 βρέθηκε για πρώτη φορά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία για λογαριασμό της Νίκης Βόλου. Με την ομάδα αυτή, ως ένας εκ των πρωταγωνιστών (18 γκολ) και με προπονητή τον Αλέκο Βοσνιάδη, πανηγύρισε τη σεζόν 2013-2014 την ιστορική άνοδο στη Super League. Στη “μεγάλη” κατηγορία πρόλαβε να καταγράψει 12 συμμετοχές, πριν αποφασιστεί η αποχώρηση της Νίκης Βόλου.

Στη συνέχεια εντάχθηκε στον Απόλλωνα, όπου συνεργάστηκε ξανά με τον Αλ. Βοσνιάδη, παραμένοντας στην ομάδα μέχρι το 2016 (44 συμμ. – 10 γκολ). Τη σεζόν 2016-17 αρχικά φόρεσε τη φανέλα του Αχαρναϊκού στη Football League και στη συνέχεια της Βέροιας στη Super League. To καλοκαίρι του 2017 επέστρεψε στη Νίκη Βόλου, όπου έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 (12 γκολ στη Γ’ Εθνική). Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Καραϊσκάκης Αρτας, με τον οποίο πέτυχε σε μισή σεζόν στη Football League 8 γκολ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΙΩΡΑ

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα αγωνιστώ σε αυτόν τον σύλλογο. Εχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση και το προπονητικό τιμ και νομίζω ότι με πολλή προσπάθεια και πολύ κόπο θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».