Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 81χρονου Βαγγέλη Τζουβελέκα

15.34

Μία εβδομάδα έχει περάσει και η οικογένεια του αγνοούμενου Βαγγέλη Τζουβελέκα, συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Παρά το γεγονός ότι οι ελπίδες λιγοστεύουν, η κόρη του με νέα ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απευθύνει νέα έκκληση προς όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν.

Η κόρη του αγνοούμενου από την πρώτη στιγμή δεν έχει σταματήσει να παρακινεί τόσο τις αρχές όσο τις εθελοντικές ομάδες και τον κόσμο της περιοχής να συνεχίσει τις έρευνες σε στεριά και θάλασσα, κάτι που έγινε πραγματικότητα με πολύ κόσμο ιδιαίτερα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο να βοηθά στην εύρεση του πατέρα της. Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε μεταβεί με τη μοτοσικλέτα του στην παραλία του Αλμυρού στην Ιεράπετρα για μπάνιο, κοντά στο σπίτι του, ωστόσο δεν επέστρεψε κινητοποιώντας την οικογένειά του και τις αρχές που τον αναζητούν.

Ο Βαγγέλης Τζουβελέκας όπως έχει γίνει γνωστό είχε εμφανίσει κάποια συμπτώματα άνοιας χωρίς να είχε αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό περιστατικό ως τώρα. Έτσι υπάρχει η σκέψη πως μπορεί την ώρα που βγήκε από τη θάλασσα να μην έβρισκε τα ρούχα και να χάθηκε στην περιοχή ψάχνοντας να τα βρει. Οι έρευνες σε στεριά και θάλασσα από το Λιμεναρχείο και το τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας συνεχίζονται με τις αρχές να κάνουν ότι μπορούν αναφέρει η κα Τζουβελέκα, με το χρόνο να πιέζει, όμως με τις ελπίδες να μην εξανεμίζονται για μια θετική έκβαση.