Σύλληψη 51χρονου-Κατείχε παράνομα περισσότερες από 286.000 κροτίδες

19.38

Συνελήφθη, σήμερα (26.04.2019) το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 51χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, εν όψει των εορταστικών ημερών του Πάσχα και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σήμερα (26.04.2019) οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 51χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 286.320 τεμάχια απαγορευμένων κροτίδων διαφόρων μεγεθών.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.