Το circo Atmosphere ανοίγει τις πύλες του και σας προσκαλεί σε μια μαγική παράσταση στα Χανιά

14.05

“Μετά από τόσους δύσκολους μήνες περιορισμού επιστρέφουμε και πάλι για να φέρουμε την τέχνη μας, το πάθος μας, την ζωή μας στο κοινό.”
Το circo Atmosphere ανοίγει τις πύλες του και σας προσκαλεί σε μια μαγική παράσταση, γεμάτη νέες ιδέες, που αψηφά προκλητικά όλους τους φυσικούς νόμους και υπόσχεται μια συναρπαστική σκηνική εμπειρία που θα κλέψει τις καρδιές των θεατών.

Το circo Atmosphere, εκμεταλλευόμενο τις νέες τεχνολογίες αποφάσισε να παρουσιάσει ξανά στο κοινό ζώα χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά ολογράμματα τους. Με αυτόν το τρόπο Ελέφαντες, τίγρεις άλογα, ακόμα και ψάρια όλα σε τρισδιάστατα ολογράμματα εμφανίζονται στην αρένα και χαρίζουν στους θεατές μια μοναδική εμπειρία.

Ακροβάτες που κόβουν την ανάσα, ζογκλέρ, σχοινοβάτες, θεαματικά illusions, η ρόδα του θανάτου και οι μοναδικοί κλόουν μας θα σας κρατήσουν συντροφιά χαρίζοντας σας μοναδικές στιγμές.

Σας περιμένουμε: Στα ΧΑΝΙΑ . Από ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
Λ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΧΑΝΙΩΝ ΣΟΥΔΑΣ
ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ Μ.Α.Ι.Χ.
ΩΡΕΣ παραστάσεων: 19:30 & 21:45
Κάθε Τρίτη ΚΛΕΙΣΤΑ.

Πληροφορίες: 6946 – 243301

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην φετινή ιδιαίτερη συγκυρία, είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε με ασφάλεια σε ένα χώρο πλήρως ανοιχτό περιμετρικά και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.