Το TUI Magic Life Candia Maris μεγάλος χορηγός στον 4ο Αγώνα Γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

18.09

Ενισχύοντας την προσπάθεια του Συλλόγου στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον καρκίνο»

Με κεντρικό μήνυμα «η πρόληψη είναι στο χέρι σου», το ξενοδοχείο TUI Magic Life Candia Maris συμμετείχε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, για δεύτερη χρονιά, στον 4ο Αγώνα Γυναικών που διοργάνωσε ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον καρκίνο», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης.

Η ομάδα του TUI Magic Life Candia Maris συμμετείχε και αυτή τη χρονιά στην απόσταση των τεσσάρων χιλιομέτρων, ενισχύοντας παράλληλα οικονομικά με τη συμμετοχή της τον Σύλλογο «Ευ Ζω με τον καρκίνο».

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος του Συλλόγου με σκοπό την ενημέρωση του κοινού, καθώς ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, ως μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

Σχετικά με το TUI Magic Life Candia Maris:

Το πολυτελές ξενοδοχείο TUI Magic Life Candia Maris με δυναμικότητα 285 δωματίων είναι χτισμένο πάνω στην παραλία της Αμμουδάρας, στο Ηράκλειο Κρήτης. Λειτουργεί από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο ως Αll-Inclusive, παρέχοντας τις υπηρεσίες του αποκλειστικά σε ενήλικες. Η τοποθεσία είναι ιδανική για αυτούς που θέλουν να εξερευνήσουν την Ανατολική και Δυτική πλευρά του νησιού. Το TUI Magic Life Candia Maris ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά.