Χανιά: Νέα κατάθεση σε βάρος του καθηγητή που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων

17.47

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστεί η δικάσιμος για τον 58χρονο ιδιοκτήτη φροντιστηρίου ο οποίος είναι προφυλακιστέος με τις κατηγορίες της αποπλάνησης και της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων. Το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια Χανίων προκειμένου να δώσει απαντήσεις στις ανακριτικές αρχές για μια κατάθεση μιας μάρτυρος σε βάρος του.

Η ανακρίτρια πρέπει να ολοκληρώσει τον φάκελο της δικογραφίας καθώς στο δικαστήριο πρέπει να έχουν συμπληρωθεί όλες οι καταθέσεις αλλά και οι απολογίες του 58χρονου καθηγητή. Η συγκεκριμένη μαρτυρία η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες κατηγορεί τον 58χρονο για τα ίδια αδικήματα σε βάρος της έγινε μετά την απολογία και φυλάκιση του 58χρονου.

Έχουν περάσει περίπου 13 μήνες από τότε που η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, στις αρχές του Ιανουαρίου του 2019. Τον Δεκέμβριο του 2018 δύο μαθήτριες του καθηγητή, τον κατήγγειλαν στις αρχές ότι όταν ήταν ανήλικες το 2013, εκείνος είχε ασελγήσει σε βάρος τους εντός του φροντιστηρίου που διατηρούσε.

Από εκείνη τη στιγμή ο 58χρονος υποστήριζε ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως ειπώθηκαν από τις ανήλικες, λέγοντας σύμφωνα με τις πληροφορίες και μέσα στη φυλακή ότι θα βρει το δίκιο του.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια του καθηγητή, τον στηρίζει όλο αυτό το διάστημα,. Η σύζυγος και τα δύο του παιδιά, αποκλείουν το γεγονός να έχει προβεί στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Μετά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές, πήρε και πάλι το δρόμο για τη φυλακή, περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης του.