22χρονος πήδηξε από τον δεύτερο όροφο, για τον έρωτα του και τώρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ…

06.36

Δραματική τροπή πήρε το ερωτικό ραντεβού ενός νεαρού ζευγαριού σε ιδιωτικό επαγγελματικό χώρο στην πόλη του Ρεθύμνου όταν, κατά πληροφορίες, έγιναν «τσακωτοί» από τον πατέρα της κοπέλας. Σύμφωνα με τα στοιχεία  που έχουν φθάσει στην διάθεση του Cretalive ο νεαρός που αιφνιδιάστηκε από την απρόσμενη επίσκεψη και φοβούμενος τα χειρότερα (έτσι τουλάχιστον πίστευε εκείνη την στιγμή) πήδηξε από το μπαλκόνι και βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος.

Αποτέλεσμα αυτής της βουτιάς-απόγνωσης ήταν να τραυματιστεί βαρύτατα (έχει υποστεί μεταξύ άλλων ρήξη σπλήνας) και να διακομιστεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Όμως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων.

Πηγές ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι δύο ερωτευμένοι είχαν κανονίσει να συναντηθούν στον συγκεκριμένο χώρο μεταμεσονύκτιες ώρες. Το γραφείο δεν λειτουργούσε και έτσι θα είχαν την άνεση να τα πουν με την ησυχία τους. Η νύχτα όμως μόνο ήρεμα και ρομαντικά δεν κύλησε μετά την εμφάνιση του πατέρα της κοπέλας. Από τη μία στιγμή στην άλλη τα πράγματα πήραν δραματική τροπή με τον νεαρό να παλεύει για την ζωή του λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έχει υποστεί. Ήταν μία εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε αλλά και κανείς δεν ήθελε να συμβεί.

Για την πτώση και τον τραυματισμό του νεαρού οι Αστυνομικές Αρχές είναι ενήμερες που ήδη έχουν λάβει κάποιες καταθέσεις για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neatv.gr ο νεαρός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, ωστόσο έχει ξεφύγει τον κίνδυνο του να χάσει τη ζωή του, τα τραύματα που φέρει όμως είναι σοβαρά καθώς πήδηξε από τον δεύτερο όροφο…

Προς το παρόν άγνωστη παραμένει η ηλικία της κοπέλας, αλλά και το πως πιθανότατα ενημερώθηκε ο πατέρας της για το ραντεβού.