24ωρο δρομολόγιο από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανιά – Πλατανιάς για την ασφάλεια στη διασκέδαση

17.12

Ο οδηγός της παρέας, γίνεται ο οδηγός του υπεραστικού ΚΤΕΛ για τη νυχτερινή διασκέδαση ντόπιων αλλά και τουριστών αφού για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τίθεται σε εφαρμογή το 24ωρο δρομολόγιο Χανιά – Γεράνι του Δήμου Πλατανιά.

Έτσι τα δρομολόγια δε θα σταματούν στις 11 το βράδυ που σημαίνει πως ότι ώρα θελήσει κάποιος να πάει για διασκέδαση από και προς τις περιοχές αυτές δε θα χρειάζεται να πάρει το δικό του μέσο μεταφοράς.

Τόσο ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ όσο και ο επιχειρηματίας Κυριάκος Παπασηφάκης λένε πως και μία ζωή να σωθεί από το 24ωρο δρομολόγιο του υπεραστικού ΚΤΕΛ είναι κέρδος για ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Το κόστος του εισιτηρίου είναι τέτοιο που ο καθένας μπορεί να πάρει το λεωφορείο είτε για τη διασκέδαση του είτε για τη δουλειά του αφού κοστίζει 2 ευρώ για την Αγία Μαρίνα και 2,20 για τον Πλατανιά.

Ο κ. Παπασηφάκης που από σήμερα ανοίγει το Cabana Mare και για νυχτερινή διασκέδαση τονίζει πως είναι κάτι που λείπει από τα Χανιά και πολλοί τουρίστες ζητούσαν τον τρόπο με τον οποίο με ασφάλεια θα μπορούσαν να πιούν ένα ποτό μέχρι πιο αργά το βράδυ.

Τα δρομολόγια θα σταματήσουν με την ολοκλήρωση της φετινής τουριστικής σεζόν.