4 κορυφαίες διακρίσεις για το Creta Maris Beach Resort

12.12

Αγαπημένο Ξενοδοχείο σύμφωνα με τη γνώμη χιλιάδων επισκεπτών σε Hotels.com, Jet2Holidays, Apollo & Holidaycheck!

Το Creta Maris Beach Resort για μία ακόμη χρονιά κατέκτησε την κορυφή των προτιμήσεων των επισκεπτών του και βραβεύτηκε από τους κορυφαίους tour operators Jet2Holidays και Apollo Travel και τις δημοφιλείς online ταξιδιωτικές ιστοσελίδες Holidaycheck & Hotels.com για τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρει, με έμφαση στον τοπικό τρόπο ζωής.

Συγκεκριμένα, το τουριστικό γραφείο Jet2holidays, απένειμε στο Creta Maris το βραβείο «Quality Award 2018», ενώ ο ταξιδιωτικός οργανισμός «Apollo Travel» βράβευσε το ξενοδοχείο με το «Gold Customers Choice Award 2018» για 4η συνεχή χρονιά. Οι δύο αυτές βραβεύσεις είναι αποτέλεσμα του εξαιρετικά υψηλού δείκτη ικανοποίησης των επισκεπτών του ξενοδοχείου από τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης του Creta Maris, οι οποίες «αρίστευσαν» στις σχετικές έρευνες των Jet2holidays και Apollo Travel. κα. Anne Taylor, REP της Jet2Holidays, κος Μιχάλης Ρουσάκης, Υποδιευθυντής Creta Maris Beach Resort, κος Νίκος Βλασιάδης, Διευθυντής Creta Maris Beach Resort, κ. Louisa Tsikouthe, Resort Manager της Jet2Holidays για το Ηράκλειο, και η κα. Tracy Lea, Island Manager – Crete της Jet2holidays

Παράλληλα, οι χρήστες των δύο κορυφαίων online ταξιδιωτικών ιστοσελίδων του Holidaycheck και του Hotels.com, ανάρτησαν εκατοντάδες εξαιρετικές κριτικές και επιβράβευσαν με εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία, 9/10 βαθμούς στο Hotels.com και 5,5/6 στο Holidaycheck το Creta Maris Beach Resort, αναδεικνύοντάς το ως ένα από τα πλέον αγαπημένα ξενοδοχεία. Με αφορμή τις τέσσερις σημαντικές διακρίσεις, ο Διευθυντής του Creta Maris Beach Resort, κος Νίκος Βλασιάδης, δήλωσε σχετικά: «Η ψήφος εμπιστοσύνης που μας δίνουν οι κορυφαίοι του τουρισμού μας δίνει μεγάλη χαρά αλλά και δύναμη, να συνεχίζουμε να προσφέρουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας για τους επισκέπτες μας, που είναι το επίκεντρο όλων των προσπαθειών μας.

Η ανάδειξη του Creta Maris Beach Resort ως ένα από τα πιο Αγαπημένα Ξενοδοχεία, είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς της μεγάλης και δεμένης ομάδας του ξενοδοχείου μας, που κάθε μέρα με χαμόγελο δίνει τον καλύτερο της εαυτό, κάνοντας πράξη την Ελληνική Φιλοξενία. Σχετικά με το Creta Maris Beach Resort: Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στο Metaxa Hospitality Group και λειτουργεί από το 1975, σε απόσταση αναπνοής από τη Χερσόνησο και μόλις 25 λεπτά (24 χλμ.) από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Με δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια & 2 snack points, 9 μπαρ, 7 πισίνες, υδάτινο πάρκο, θερινό κινηματογράφο, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες, το Creta Maris Beach Resort συνδυάζει την παράδοση και την πολυτέλεια σε μια όμορφη παραλία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την αυθεντική κρητική φιλοξενία.