40 Χρόνια SYN.KA super markets, 40 Εβδομάδες Γιορτή

13.00

Φέτος, τα SYN.KA super markets ολοκληρώνουν 40 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζουν με όλους τους πελάτες τους, που τα στηρίζουν έως σήμερα και είναι μέρος της επιτυχημένης τους πορείας.

Από τις 19 Απριλίου και έως το τέλος του έτους, μια μεγάλη προωθητική ενέργεια έχει ξεκινήσει, σε όλα τα SYN.KA super markets προσφέροντας 40.000€.

Συγκεκριμένα, στην ενέργεια αυτή, που θα διαρκέσει 40 εβδομάδες, μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι επισκέπτονται τα καταστήματα SYN.KA, αγοράζοντας προϊόντα ειδικής σήμανσης, αξίας 10€ .
Κάθε εβδομάδα 1 τυχερός, μετά από ηλεκτρονική κλήρωση, θα κερδίζει δωροεπιταγές αξίας 1.000€.

Κάθε

Τα SYN.KA super markets, εδώ και 40 χρόνια πιστεύουν πως ο κάθε τόπος έχει κάτι μοναδικό να προσφέρει. Για αυτό, στηρίζουν τους ντόπιους παραγωγούς και προωθούν τα προϊόντα τους στα ράφια των καταστημάτων τους.

Η επετειακή διαφημιστική καμπάνια  των SYN.KA super markets, με τίτλο “Τα διαλεκτά μας, για τα SYN.KA”, είναι αφιερωμένη σε αυτούς, τους δικούς τους ανθρώπους, που 4 δεκαετίες τώρα, με το μόχθο , το μεράκι, τη γνώση  αλλά και την φροντίδα τους, επιλέγουν για  τα SYN.KA μόνο τα καλύτερα προϊόντα τους.

Η τηλεοπτική καμπάνια για τα 40 χρόνια SYN.KA δημιουργήθηκε από την Lime Creative, ενώ την παραγωγή του τηλεοπτικού σποτ ανέλαβε η Indigo View με σκηνοθέτη το Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε την τηλεοπτική διαφήμιση: