Για 7η φορά εθελοντική αιμοδοσία στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων

16.07

Στον 4ο όροφο του αστυνομικού μεγάρου Χανίων, οι αστυνομικοί έδωσαν ζωή σε συναδέλφους και συμπολίτες τους. Για 7η φορά πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τον νοσοκομείο Χανίων. Από το πρωί αρκετοί ήταν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στη διαδικασία.

Κάθε φορά συγκεντρώνονται περίπου 50 φιάλες αίμα οι οποίες προστίθενται στην τράπεζα αίματος των αστυνομικών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν προσφέρονται και σε πολίτες που δεν είναι συγγενείς τους.

Για μία ακόμα φορά ο γραμματέας της Ένωσης υπογράμμισε ότι πάγιο αίτημα είναι η διεκδίκηση της αναγνώρισης από την πολιτεία του επαγγέλματος ως επικίνδυνου.

Τέλος ο κ. Σεληνιωτάκης απεύθυνε έκκληση σε όλους τους φορείς και σωματεία να διοργανώνουν αιμοδοσίες καθώς το καλοκαίρι η αύξηση των τροχαίων εκτοξεύουν τις ανάγκες σε αίμα στα ύψη και πρέπει να υπάρχει απόθεμα για την κάλυψη των ασθενών.