Χανια
ΒΙΝΤΕΟ: Μάυρες σημαίες και κηπευτικά στο δήμο Χανίων- Διαμαρτυριά για επιβλή προστίμων από τους παραγωγούς της Λαϊκής Αγοράς

Έντονη είναι η διαμαρτυρία παραγωγών της Λαικής Αγοράς Παχιανών για τα πρόστιμα που επεβλήθηκαν από ελεγκτικούς μηχανισμούς του δήμου Χανίων για παραβάσεις λαϊκών αγορών και υπαίθριου εμπορίου .
Οι παραγωγοί με αυτοκοκίνητα τους πάνω στα οποία ήταν μαύρες σημαίες έφτασαν έξω από το δημαρχείο Χανίων .
Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν σε παραγωγούς και υπαίθριους εμπόρους σε λαϊκές αγορές της πόλης καθώς μετά από ελέγχους διαπιστώθηκε υπέρβαση της άδειας όσο αφορά τις διαστάσεις των πάγκων που υπήρχαν εμπορεύματα.


Οι παραγωγοί πέταξαν στην είσοδο του δημαρχείου σε ένδειξη διμαρτυρίας κηπευτικά , ενώ στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε μικρή σύσκεψη με τους αντιδημάρχους που ήταν σε υπηρεσία καθώς ο δήμαρχος Χανίων και αρμόδιος αντιδήμαρχος για το θέμα Μιχάης Βλαχάκης απουσίαζαν στην Αθήνα .
