«Να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο…»

15.53

 
To Nescafé Frappé Students Cup ξεκίνησε και δίνει ήδη παλμό στη ζωή χιλιάδων φοιτητών σε όλη την Ελλάδα! Στην 1η αγωνιστική της διοργάνωσης, μιλήσαμε με τον Οδυσσέα Κυριάζο αρχηγό της Μπαϊλάντος που αγωνίζεται στο Ρέντη και μας έδωσε το στίγμα της ομάδας του.

«Αρχικά θέλουμε να περάσουμε καλά, να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο κι ό,τι προκύψει! Όσο προχωρήσουμε, τόσο καλύτερα.» Προφανέστατα ο σκοπός της διοργάνωσης είναι η διασκέδαση και η άθληση μαζί με την παρέα φίλων του κάθε παίχτη και δευτερευόντως, έρχεται και η φιλοδοξία για διάκριση. Άλλωστε κάθε τι καλό ξεκινά με έναν Nescafé Frappé λέει ο χορηγός, και η διοργάνωση φροντίζει να το αποδεικνύει στην πράξη!

Στο γενικότερο πλαίσιο πάντως και η ερώτηση για το πόσες είναι οι πιθανότητες νίκης της ομάδας του στον αγώνα που θα ξεκινούσε σε λίγα λεπτά και η απάντηση ήταν αφοπλιστική «Πολλές! Θα κερδίσουμε!»
Στον ίδιο όμιλο η Μπαχαλώνα επικράτησε με 4-3 των Αραχτών σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ενώ την μεγαλύτερη νίκη της αγωνιστικής, σε έκταση σκορ σημείωσαν τα Χρέπια FC απέναντι στους Σακάτηδες, με 8-4. Η επόμενη περίοδος αναμένεται καυτή και θα σας κρατήσουμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις.

Φυσικά αναφερόμαστε στις εξελίξεις που θα έρθουν από τα μέτωπα 10 πόλεων της Ελλάδας. Απλά η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη ήταν οι πόλεις που έκαναν πρώτες πρεμιέρα την 1η βδομάδα του Μάρτη.