Α.Ο.Χανιά: Παραιτήθηκε ο Μποτσιβάλης από πρόεδρος της ΠΑΕ

14.07

Στο κενό κατέληξε η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας για τη σύσταση νέου ΔΣ της ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά. Επί της ουσίας, στη Γενική Συνέλευση που ξεκίνησε με καθυστέρηση μιάμιση ώρας δεν υπήρξε απαρτία με συνέπεια να μην είναι δυνατή η λήψη αποφάσεων και δη, να καταστρωθεί ένα πλάνο για τη βιωσιμότητα της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μποτσιβάλης διακρίνοντας την έλλειψη απαρτίας, οδηγήθηκε στην απόφαση, αφενός να παραιτηθεί από το πόστο του προέδρου, αφετέρου να ανακοινώσει ότι θα υπάρξει νέα Γενική Συνέλευση την 1η Φεβρουαρίου, όπου ο ίδιος ελπίζει να εμφανιστούν Χανιώτες που θα θέλουν να συνδράμουν στην ομάδα.

Τώρα, το πώς αυτή η ομάδα, η ομάδα της πόλης έφτασε στο σημείο να μην έχει τη στήριξη των Χανιωτών επιχειρηματιών (και δεν είναι μόνο η κρίση που μπορεί να ληφθεί ως αιτία) είναι ένα θέμα που πρέπει, άμεσα πριν είναι αργά, να απασχολήσει τους καθ’ ύλην αρμόδιους!

Σε κάθε περίπτωση, η 1η Φεβρουαρίου παρουσιάζεται ως μία …οριακή ημέρα για το μέλλον της ομάδας, παρά το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, στην προσωπική του δήλωση ανέφερε πως η ομάδα είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που θα προκύψουν στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης στην προσωπική του γραπτή δήλωση αναφέρει:

«Δυστυχώς και με λύπη, είμαι αναγκασμένος να ενημερώσω όλη την αθλητική οικογένεια των Χανίων ότι ούτε αυτή τη φορά είχαμε απαρτία στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, παρότι στην προηγούμενη μου είχαν υποσχεθεί ότι θα έχουμε.

 

Ευχαριστώ πολύ το φίλαθλο κόσμο της ομάδας που μας έχει στηρίξει μέχρι σήμερα και τους ανακοινώνω πως είμαι αναγκασμένος να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου, ενώ εγώ θα συνεχίσω να στηρίζω στην ομάδα. Σας ενημερώνω πως η ομάδα έχει ήδη προγραμματιστεί για τη συμμετοχή της στο β’ γύρο του πρωταθλήματος. Τα καθήκοντα του Προέδρου προσωρινώς θα ασκούνται από τον Αντιπρόεδρο.

 

Η νέα Γενική Συνέλευση ορίζεται για τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου και ελπίζω ότι έως τότε θα εμφανιστούν Χανιώτες να αναλάβουν την τύχη της ιστορικής ομάδας, μίας ομάδας που έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, μίας ομάδας που αφιερώσαμε χρόνο και χρήμα και καταφέραμε να την νοικοκυρέψουμε. Ενημερωτικά έως σήμερα δεν έχει εμφανιστεί κανείς»