Α. Τσίπρας: Έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση” – Τι είπε σε επιχειρηματίες των Χανίων

14.35

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους θέλησε να ακούσει από τους ίδιους τους επιχειρηματίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος το πρωί βρέθηκε στα Χανιά και επισκέφτηκε τις οδούς Μουσούρων, Ποτιέ, Χρυσάνθου Επισκόπου και Τσουδερών.

Στον Αλέξη  Τσίπρα στον οποίον επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, μετέφεραν τις ανησυχίες τους για τη βιωσιμότητα των καταστημάτων τους, τη στιγμή που το κόστους της ενέργειας και των αυξήσεων στα προϊόντα που εμπορεύονται τους έχουν γονατίσει.

Ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με αρκετούς επιχειρηματίες χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ως τη χειρότερη που θα μπορούσε να έχει η χώρα αφού στο επίκεντρο δε βάζει τον μικρομεσαίο πολίτη αλλά το πως θα κατασπαταλήσει το δημόσιο χρήμα προς όφελος της και των golden boys.

Το γραφείο τύπου της νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε την περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα , εκστρατεία εξαπάτησης, με τον πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή και πρέπει άμεσα να υπάρχει πολιτική αλλαγή.

Μετά την επίσκεψη του στους εμπορικούς δρόμους της παλιάς πόλης, συμμετείχε σε συνάντηση στις Καλύβες του Δήμου Αποκορώνου όπου συναντήθηκε με εθελοντές εφορευτικών Επιτροπών για τις εκλογές της 15ης Μαΐου και για άλλη μια φορά απεύθυνε κάλεσμα σε όλους του πολίτες να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση.

Τον κ. Τσίπρα συνόδευαν ο βουλευτής Χανίων του κόμματος Παύλος Πολάκης, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, πρώην βουλευτές, τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο ίδιος δέχτηκε τα κεράσματα από τους επιχειρηματίες και παράλληλα μίλησε με νέους στους οποίους δε χάλασε το χατίρι για μια φωτογραφία.