Αφιερωμένος ο αγώνας Α.Ο Χανιά-Ολυμπιακός στη μνήμη του Κυριάκου Μαμιδάκη-Βραβεύσεις σε Μαρινάκη και Καλαϊτζιδάκη

20.12

Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι κατά τον αυριανό (1η Δεκεμβρίου) αγώνα  με Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος στο Γήπεδο Περιβολίων ( ώρα 19.30):

α) Θα τιμηθούν μετά από ειδική άδεια της Ε.Π.Ο. και πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο παλαίμαχος του Ολυμπιακού  και πρώην παίκτης της ισπανικής Σεβίλλης Πέτρος Μαρινάκης και ο παλαίμαχος του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ Σταύρος Καλαιτζιδάκης και οι δύο κρητικής καταγωγής. Στο πρόσωπο τους τιμάται συμβολικά το σύνολο των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τη φανέλα των δυο σωματείων.

β) Στην αναμέτρηση θα παρευρεθούν καλεσμένες από την ΠΑΕ: Οι ακαδημίες του Μινωταύρου με τον κ. Αγγελάκη, οι ακαδημίες του Ολυμπιακού στα Χανιά με τον κ. Μπασιά, το 4ο Λύκειο Χανίων, η ομάδα της Δάφνης Εμπροσνέρου  και βεβαίως οι ακαδημίες του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ.

γ) Υπενθυμίζουμε ότι εισιτήρια προπωλούνται στο Italian factory Outlet- κόμβος Κλαδισού και Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου, στην Πατριδογευσία-Πλατεία Δικαστηρίων, στον σύνδεσμο των Blue Boys, στα γραφεία της Π.Ε.Φ.Ο. και στα γραφεία του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ, Οδυσσέα Καλλιγιάννη αρ. 4, τηλ 2821028227, ενώ η πώληση τους θα συνεχιστεί στα ταμεία του γηπέδου.

δ) Ειδικά για τις κάρτες διαρκείας vip θα υπάρξει  έλεγχος κατά την είσοδο στη θύρα των επισήμων.

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση και τη χαρά να ευχαριστήσει τους φιλάθλους και επιχειρηματίες που την στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, στα εύκολα και στα δύσκολα, στις λύπες και στις χαρές και να ζητήσει τη συνδρομή του φίλαθλου κόσμου των Χανίων, με τη δυναμική παρουσία του στο αυριανό ( 1/12) αγώνα με τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό.

Τέλος, οφείλει ως ελάχιστο φόρο τιμής, να αφιερώσει το αυριανό ματς στη μνήμη του επιφανούς Χανιώτη και συνιδιοκτήτη της επί πολλά έτη χορηγού της ομάδας JET OIL- MAMIDOIL, Κυριάκου Μαμιδάκη.