Αυξάνεται το τουριστικό ρεύμα από την Σκανδιναβική αγορά

14.47

 
Αγαπούν την Ελλάδα και την Κρήτη και σκοπεύουν να το αποδείξουν έμπρακτα αυξάνοντας από την νέα σεζόν τα τουριστικά πακέτα από την σκανδιναβική αγορά και στους τέσσερεις νομούς του νησιού.
 
Ο λόγος για τα στελέχη του τουριστικού πρακτορείου «Αpollo», που συναντήθηκαν το μεσημέρι με τους ξενοδόχους του Ρεθύμνου, προκειμένου να τους ενημερώσουν για την πρόθεση της εταιρίας να διοχετεύσει του χρόνου στην Κρήτη, περίπου 190.000 αλλοδαπούς επισκέπτες.
 
Ωστόσο, οι τουριστικοί πράκτορες συνέστησαν στους επιχειρηματίες του κλάδου να επενδύσουν ακόμα περισσότερο στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος του νησιού.

 
Περιγράφουν την Κρήτη ως τον απόλυτο τουριστικό προορισμό της Μεσογείου στον οποίο μάλιστα σκοπεύουν να επενδύσουν ακόμα περισσότερο την νέα τουριστική περίοδο. Ο λόγος για τα στελέχη του τουριστικού πρακτορείου «Αpollo», που διοχετεύουν κατά χιλιάδες στην Κρήτη, τουρίστες από τις σκανδιναβικές χώρες.
 
Όπως εξήγησε η εμπορική διευθύντρια του τουριστικού πρακτορείου στα μέλη του συλλόγου ξενοδόχων Ρεθύμνου, τη νέα σεζόν οι επισκέπτες από τις σκανδιναβικές χώρες αναμένεται να αγγίξουν τις 190.000.
 
Τα στελέχη του μεγαλύτερου τουριστικού πρακτορείου από την σκανδιναβική αγορά συνέστησαν στους ξενοδόχους να προχωρήσουν σε κάποιες σημαντικές αλλαγές, ώστε να επιτευχθεί το στοίχημα της επιμήκυνσης, ενώ έκρουσαν το καμπανάκι και για την βελτίωση άλλων υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες τους.
 
Οι ξενοδόχοι του Ρεθύμνου που έχουν ήδη λάβει το μήνυμα, ετοιμάζονται να μπουν μπροστάρηδες στη νέα σταυροφορία που θα ξεκινήσει στο νησί για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.