Αυτά είναι τα “χρυσά” tips της Τατιάνας για γρήγορο και σωστό μαύρισμα!

18.00

Υπάρχει αυτή η διάθεση που έχουμε όλες τώρα: να δείχνουμε πιο όμορφες, πιο ανανεωμένες και μαυρισμένες! Και υπάρχει και μια λέξη που ΔΕΝ υπάρχει στο γυναικείο λεξιλόγιο: υπομονή! Πριν βγούμε καλά-καλά στην παραλία θέλουμε να είμαστε ήδη μαυρισμένες!

Εγώ έχω μερικά δικά μου beauty tips για πιο γρήγορο αλλά κυρίως ασφαλές μαύρισμα που εφαρμόζω κάθε τέτοια εποχή και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σου…

– Για μια περίοδο πριν βγω στην παραλία κάνω εντατικά scrub σώματος, δύο φορές την εβδομάδα (εξάλλου το καθημερινό είναι και απαγορευτικό). Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται και η επιδερμίδα θα μαυρίσει πιο σωστά και ομοιόμορφα.
Ένα άλλο τέλειο κόλπο είναι να επενδύσεις σε μια βούρτσα και να τρίβεις την επιδερμίδα σου απαλά από τα πέλματα και μέχρι το λαιμό. Super αποτοξινωτικό!

– Κάτι άλλο που επίσης βοηθά στο πιο σωστό και ομοιόμορφο μαύρισμα είναι και η βαθιά ενυδάτωση. Βάζω οπωσδήποτε λάδι σώματος μετά το ντους και αγαπώ εκείνα τα βαζάκια με τις κρέμες σώματος και τις τροπικές μυρωδιές. Ό,τι πρέπει για αυτήν την περίοδο.

– Υπάρχει αυτός ο αστικός μύθος ότι αν βγεις στην παραλία χωρίς αντηλιακό θα μαυρίσεις πιο γρήγορα. Ναι. Και θα καείς πιο γρήγορα! Και θα κάνεις κακό στην επιδερμίδα σου πιο γρήγορα. Και θα φανούν οι συνέπειες του χρόνου πιο γρήγορα. Ξεκινάω πάντα την ηλιοθεραπεία μου με ένα αντηλιακό με 30SPF και μετά από 6-7 μπάνια μειώνω σταδιακά. Αυτό στην πράξη μεταφράζεται σε πιο μακροπρόθεσμο μαύρισμα και υγεία!

– Υπάρχει αυτό το τέλειο κόλπο που εφαρμόζω κάθε φορά όταν έχω επιστρέψει από την παραλία ή και μετά την ηλιοθεραπεία: αναμειγνύω ίδια ποσότητα after sun με self tan (προϊόν αυτομαρίσματος) κι έτσι πέρα από το μαύρισμα που έχω πάρει έτσι κι αλλιώς από την ηλιοθεραπεία παίρνω και λίγο ακόμη σοκολατί χρώμα από το προϊόν αυτομαυρίσματος. Και χωρίς φυσικά να έχω κάνει μπαλώματα!

– Τέλος, όπως σου έχω ξαναγράψει κάνω ένα spray tan για να δώσει στην επιδερμίδα μια πιο καλοκαιρινή αίσθηση πριν βγω στην παραλία. Κι επειδή τελευταία με ρωτάτε πολύ συχνά ποιο, πρόκειται για το spray on leg της Artdeco που δίνει εδώ και τώρα super sexy τροπικό μαύρισμα, είναι αδιάβροχο άρα δεν υπάρχει κίνδυνος να σου μείνουν λεκέδες πάνω στα ρούχα και είναι ένας ακόμη λόγος που η λέξη υπομονή έχει σβηστεί από το γυναικείο λεξιλόγιο!

Σας εύχομαι ένα καλό, μαυρισμένο και υγιές καλοκαίρι λοιπόν!

Φιλιά,
Τατιάνα
tlife.gr