Ακύρωσε τις διακοπές της στην Κρήτη, λόγω των απανωτών περιπτώσεων κακοποίησης ζώων

15.57

Τελικά, τα όσα έχουν συμβεί στο νησί μας τους τελευταίους μήνες, με τις απανωτές περιπτώσεις κακοποίησης ζώων και τις αποκαλύψεις για εκτάσεις που χρησιμοποιούνται -δήθεν- ως κυνοκομεία, έχουν άμεσο αντίκτυπο στον τουρισμό, στοιχείο που έχουμε κατ’ επανάληψη αναφέρει σε ρεπορτάζ στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης και στο neatv.gr.

Σε επιστολή της σε αγγλόφωνο μέσο ενημέρωσης της Κρήτης, μία Ολλανδέζα που είχε κλείσει να έρθει διακοπές στο νησί μας, αναφέρει πως προχωρά στην ακύρωση της κράτησής της λόγω των όσων συμβαίνουν στην Κρήτη, ενώ τονίζει πως θα κοινοποιήσει το γράμμα της όπου και όπως μπορεί.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά,

“Ακύρωσα τις κρατήσεις μου για τη Σαντορίνη και την Κρήτη. Είμαι σοκαρισμένη με τα όσα συμβαίνουν στα δύο νησιά με τη συμπεριφορά των ανθρώπων στα ζώα. Κλείνουν κυνοκομεία, τα αδέσποτα ζώα τριγυρνούν από εδώ και από εκεί, δεν τα φροντίζει κανείς, τα σκοτώνουν… είναι ντροπή αυτό για τη Σαντορίνη και την Κρήτη. Κάντε σας παρακαλώ επιτέλους κάτι για να βελτιώσετε τη ζωή αυτών των ζώων (λίγο νερό, τροφή, φάρμακα, αγάπη, προστασία, κλπ.). Στειρώστε τα ζώα σας! Εχω σκοπό να στείλω αυτή την επιστολή παντού. Κι αν έχω κάποια καλά νέα από τη Σαντορίνη και την Κρήτη… θα τα διαδώσω και αυτά, όχι μόνο τα άσχημα. Κανείς δε θέλει να πηγαίνει σε μία χώρα που συμπεριφέρονται άσχημα στα ζώα. Κανείς δε θέλει να του καταστρέφονται οι όμορφες διακοπές στην Ελλάδα εξ αιτίας αυτής της συμπεριφοράς στα ζώα… είναι έγκλημα!

Μία ζωόφιλη…

Λινέτ Βαν Ντιν