Αλέκα Καμηλά: Περάσαμε σοβαρή κρίση

18.40
 
Για την σοβαρή κρίση που πέρασε στον γάμο της με τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα, μίλησε για πρώτη φορά σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αλέκα Καμηλά.
Ερωτώμενη αν πέρασε ποτέ κρίση ο γάμος τους, απάντησε καταφατικά. "Τα τελευταία δυο χρόνια που ήρθαμε στην Ελλάδα περάσαμε σοβαρή κρίση, αλλά την ξεπεράσαμε γιατί θεωρώ ότι και οι δύο πάνω από όλα είμαστε καταπληκτικοί γονείς. Τα βάλαμε κάτω, τα συζητήσαμε και διαπιστώσαμε ότι υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ μας. Και καταλήξαμε ότι θα ήταν κρίμα, επειδή περνάμε μια δύσκολη φάση, να μας πιάσει πανικός να κάνουμε βιαστικές κινήσεις".
Μάλιστα επισημαίνει ότι η κρίση δεν ήρθε νωρίτερα γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα ο άντρας της, λόγω της δουλειάς του, ήταν επισκέπτης στο σπίτι. Μέχρι να έρθει, έπρεπε να φύγει, οπότε δεν υπήρχαν τριβές στη σχέση γιατί ουσιαστικά δεν είχαν ζήσει ο ένας τον άλλον στην καθημερινότητά του. Και συνεχίζει: "Όταν σταμάτησε να δουλεύει και έμεινε σπίτι, του είπα «Καλώς ήρθες σον κόσμο μου». Στην αρχή είχε φρικάρει κι εκείνος, αλλά και εγώ γιατί δεν είχα συνηθίσει να έχω έναν άντρα ξαπλωμένο στον καναπέ όλη την ώρα."
Και όσο για το σημείο τριβής τους, η Αλέκα Καμηλά απάντησε: "Του άντρα μου το αρέσει πολύ η τάξη . Όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στο ΝΒΑ είχε συνηθίσει να του τακτοποιούν τα πράγματα του, να του φτιάχνουν τις βαλίτσες του. Δεν είχε κουνήσει το δακτυλάκι του να κάνει κάτι μόνος του. Όταν είσαι σε ένα σπίτι με τρία παιδιά, δεν μπορεί να υπάρξει τάξη. Θα υπάρχουν παντού παιχνίδια πεταμένα, σκόνη. Ε, όλα αυτά του φαίνονταν πολύ περίεργα στην αρχή.
Γι αυτό και αμέσως σχεδόν άφησαν τα τρία τους παιδιά στις γιαγιάδες και τους παππούδες και πήγαν διακοπές, δήλωσε στο ΟΚ, μιας που κάτι βασικό που τους είχε λείψει ήταν το ξενύχτι… "Να πάμε σε ένα μπαρ, μετά στα μπουζούκια και να γυρίσουμε το πρωί στο σπίτι, χωρίς άγχος ότι σε λίγο θα ξυπνήσουν τα παιδιά.".

toratora.gr