Αλλαγή παράταξης για τον κ. Γιώργο Τσαπάκο

08.42

Ο πρώην δήμαρχος Θερίσου  και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Τσαπάκος γνωστοποίησε με ανακοίνωση του, την πρόθεση του να συμπορευτεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές με τον Άρη Παπαδογιάννη.

Στην επίσημη ανακοίνωση του επισημαίνει μεταξύ άλλων πως : «αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Άρη Παπαδογιάννη σε ένα αμιγώς αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο που θα συνδυάζει την εμπειρία, το όραμα και την φρεσκάδα ώστε να φέρουμε αυτό τον τόπο στην θέση που πραγματικά του αξίζει.»

Η ανακοίνωση του κ. Τσαπάκου:

«Το 2014 μαζί με πλειάδα Χανιωτών συνεργαστήκαμε με τον κ Σκουλάκη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Κάναμε μία υπέρβαση αναζητώντας κοινούς τόπους, υπερβαίνοντας τις όποιες διαχωριστικές γραμμές με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου μας.

Η σύμπλευση αυτή έγινε με τον κύριο Σκουλάκη και όχι με την σημερινή δημοτική αρχή καθώς  πιστεύαμε ότι ο Δήμος δεν είναι για «πειράματα».

Τα πειράματα αυτά και κυρίως από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση, οδήγησαν τον Δήμο Χανίων στην σημερινή κατάσταση με συσσωρευμένα εκατοντάδες  προβλήματα και τις περιαστικές περιοχές αφημένες στην τύχη τους.

Εκ του αποτελέσματος δυστυχώς δικαιωθήκαμε καθώς η  σημερινή εικόνα της δημοτικής αρχής μαρτυράει τα λάθη και τις ευκαιριακές συμμαχίες που οδηγούν μονάχα σε οπισθοδρόμηση του τόπου μας.

Αγαπητοί συνδημότες σε λιγότερο από ένα χρόνο θα έχουμε αυτοδιοικητικές εκλογές και τότε θα έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε νέα δημοτική αρχή η οποία θα βγάλει τον  Δήμο μας από το σημερινό τέλμα.

Για τους παραπάνω λόγους αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Άρη Παπαδογιάννη σε ένα αμιγώς αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο που θα συνδυάζει την εμπειρία, το όραμα και την φρεσκάδα ώστε να φέρουμε αυτό τον τόπο στην θέση που πραγματικά του αξίζει.

Από την πόλη των Χανίων έως τα Κεραμιά, από τις Μουρνιές έως την Σούδα και το Ακρωτήρι και από την Αγιά Μαρίνα έως το Θέρισο, ο Δήμος αξίζει ανθρώπους που τον γνωρίζουν και τον αγαπούν.

Με εκτίμηση,

Τσαπάκος Γιώργος

Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων»