Αναβλήθηκε η Γ.Σ. της ΕΤΑΝΑΠ επειδή το ζήτησε η ΑΝΕΚ – Αίτημα για νέο Δ.Σ. – Αποφάσεις στις 15/07

14.43

Αναβολή για τις 15 Ιουλίου πήρε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΤΑΝΑΠ, όχι όμως λόγω μη απαρτίας. Το πρωί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Στύλο Αποκορώνου, η ΑΝΕΚ που κατέχει το 31,09% του μετοχικού πακέτου κατέθεσε αίτημα αναβολής της συνέλευσης, χωρίς να εξηγεί τον λόγο, προκαλώντας αντιδράσεις στο σώμα.

Η νέα ετήσια γενική συνέλευση προσδιορίστηκε για τις 15 Ιουλίου την ίδια ώρα, ενώ νωρίτερα προγραμματίστηκε για τις 8:30, έκτακτη γενική συνέλευση για τον προσδιορισμό νέου διοικητικού συμβουλίου μετά από αίτημα επίσης της ΑΝΕΚ, το οποίο κατέθεσε στην ΕΤΑΝΑΠ στα μέσα Ιουνίου.

Ο επί 22 πρόεδρος της εταιρείας εμφιάλωσης νερού, Μανώλης Αποστολάκης, δε γνωρίζει τον λόγο αυτών των ενεργειών από την πλευρά της ΑΝΕΚ και καλεί τους μετόχους να δώσουν το παρόν στις επόμενες συνελεύσεις, καθώς που έχει προτεραιότητα είναι το νερό Σαμαριά.

Εν τω μεταξύ, σε ότι αφορά στη λειτουργία της ΕΤΑΝΑΠ ο κ. Αποστολάκης υπογράμμισε ότι το 2021 θα μπορούσε να ήταν χρονιά ρεκόρ για την εταιρεία, ενώ το κόστος σε ενέργεια είναι αυτό που απορροφά την πλειοψηφία των λειτουργικών εξόδων.

Τέλος, η ΕΤΑΝΑΠ Α.Ε. συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία επενδύοντας σε εξοπλισμό για την κατασκευή γυαλιού, ενώ πάνελ για την εξοικονόμηση ενέργειας θα τοποθετηθούν άμεσα στις οροφές του εργοστασίου.