Ανείπωτη η θλίψη στο τελευταίο αντίο του αδικοχαμένου Χανιώτη φοιτητή

16.00

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το μέγεθος του πόνου που βιώνουν οι χαροκαμένοι γονείς του άτυχου 22χρονου Χανιώτη, Νίκου Μπιτσάκη. Ποιος θα το πίστευε ότι η μοίρα του είχε στήσει την πιο απίθανη παγίδα που θα τον οδηγούσε στον θάνατο. Λίγες ώρες πριν το μοιραίο ατύχημα με την κατάρρευση τοιχίου την Κυριακή διασκέδαζε ως φοιτητής του Οικονομικού με την παρέα του στη Λάρισα και τρεις μέρες μετά η οικογένεια του, τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία στο Κοιμητήριο των Κατσιφαριανών στα Χανιά.

Πριν τις 12 μεσημέρι η σορός του νεαρού έφτασε στο Κοιμητήριο και οι συγγενείς και φίλοι με λευκά λουλούδια στα χέρια πήγαν στο πιο θλιβερό συναπάντημα. Στον ναό ο πόνος και η σιωπή κυριαρχούσαν στην ατμόσφαιρα. Με τι λόγια παρηγοριάς να απευθυνθείς σε αυτούς τους δύο γονείς για το μοναδικό τους παιδί που έφυγε στο άνθος της ηλικίας του, γεμάτο ζωή στα 22 του χρόνια και όνειρά.

Η νεκρώσιμος ακολουθία σε κλίμα βαθιάς οδύνης εψάλει στις 3 το μεσημέρι. Από τη Λάρισα 19 συμφοιτητές και φίλοι του άτυχου νεαρού τον συνόδευαν στο μακρύ ταξίδι του μέχρι τον τόπο ανάπαυσης του. Μαζί εκτός από τους συγγενείς του και η παρέα του από τα Χανιά, που δύο χρόνια πριν αποχαιρέτισε στην ηλικία των 20 ετών ακόμα έναν φίλο τους ξαφνικά.

Μόλις ο βαρύς πόνος καταλαγιάσει ο πατέρας του 22χρονου έχει διαμηνύσει ότι θα ξεκινήσει τη νομική διερεύνηση των συνθηκών που οδήγησαν το παιδί του στον άδοξο και τραγικό θάνατο.