ΑΟΧ: Κάλεσμα προς τους Χανιώτες φιλάθλους για αγώνα με Ολυμπιακό

15.29

 Η Π.Α.Ε Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team καλούν τους φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν στον ΑΟΧ από τα πρώτα χρόνια της αναγέννησης του έως σήμερα και όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου, να παρευρεθούν στον ιστορικό αγώνα με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, την Πέμπτη στις 19:30, στην έδρα του ΑΟΧ, το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.

      Από την εποχή που ο ΑΟΧ βρισκόταν στις χαμηλές κατηγορίες πέρασαν χρόνια και άλλαξαν πολλά, πανηγυρίσαμε ανόδους, ήμασταν δίπλα στην ομάδα στα ευχάριστα και στα δύσκολα. Αυτά που δε θα αλλάξουν ποτέ είναι η αγάπη μας για την ομάδα της πόλης μας και το “μέταλλο” του ΑΟΧ που βρίσκει δυνάμεις στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Σας καλούμε, όλους, να δώσετε βροντερό παρών στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, δίνοντας και πάλι δύναμη στον Αθλητικό Όμιλο Χανιά, στηρίζοντας οικονομικά και ηθικά την ομάδα, χειροκροτώντας τους ποδοσφαιριστές τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ. 

Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται στα 15 ευρώ και η πώληση τους  θα συνεχιστεί από αύριο Τρίτη 29/11  στα εξής σημεία:

α)Γραφεία Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, οδός ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΝΗ αρ. 4, τηλ. 2821028227.
β) Kατάστημα ειδών ρουχισμού  Italian Factory Outlet, κόμβος Κλαδισού.
γ) Πατριδογευσία, κατάστημα εστίασης, ( Πλατεία Δικαστηρίων, οδός Πυθαγόρα).
δ)Στα ταμεία του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων, την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, πριν την έναρξη του αγώνα.
Επίσης θα δοθούν εισιτήρια τόσο στους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας μας, όσο και στους  οργανωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού από Χανιά και Ρέθυμνο.Σημειώνουμε ότι ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας όλων των κατηγοριών για τον συγκεκριμένο αγώνα Κυπέλλου.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!