ΑΟΧ/Κισσαμικός -ΟΦΗ, Κρητικό ντέρμπι στα Περιβόλια

15.52

Χωρίς προβλήματα πέρα από τα ήδη γνωστά των Λαζαρίδη και Μεγαρίτη ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ολοκλήρωσε με προπόνηση την προετοιμασία του ενόψει και του Κρητικού ντέρμπι με τον ΟΦΗ. Πρόκειται για μια μάχη στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας της F.L. καθώς και οι δυο ομάδες θέλουν τους βαθμούς καθώς από την μία ο ΟΦΗ θέλει να εξασφαλίσει αρχικά την μαθηματική του άνοδο  και στην συνέχεια να κατακτήσει και την πρώτη θέση καθώς βρίσκεται με βραχεία κεφαλή εκεί με τον Άρη να ακολουθεί κατά πόδας.

Από την άλλη στην Χανιώτικη ομάδα έχει ανοίξει η όρεξη καθώς βρίσκεται στο -2 από την Παναχαϊκή που κατέχει την 3η θέση η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποδειχτεί «χρυσή» αν έχουμε απώλειες λόγω αδειοδοτήσεων από την Σούπερ Λιγκ.
 
Κατά την προσφιλή του συνήθεια ο Γιώργος Πετράκης θα ανακοινώσει την 18άδα λίγο μετά την άφιξη της ομάδος στα Περιβόλια.
 
Στην αντίπερα όχθη στον ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε προπόνηση την Παρασκευή το απόγευμα στο ΒΑΚ και στην συνέχεια ανακοίνωσε και την αποστολή που αναχώρησε από το Ηράκλειο για να διανυκτερεύσει στα Χανιά έτσι ώστε η ομάδα να είναι όσο πιο ξεκούραστη γίνεται.
 
Εκτός αποστολής έμεινε ο Λεάλ καθώς δεν κρίθηκε έτοιμος 100% για ένα τόσο σημαντικό ματς ενώ εκτός μάχης είναι και οι τιμωρημένοι Ποτουρίδης, Μαχαίρας, οι τραυματίες Παπαστεριανός, Βουό, Μονιάκης, Οικονόμου, Δερμιτζάκης αλλά και οι Παναγιώτου, Νοικοκυράκης.
 
Όσο αφορά τώρα τα εισιτήρια οι φίλοι του ΑΟΧ/Κισσαμικού θα μπορούν να τα προμηθεύονται και από τα εκδοτήρια μπροστά στη θύρα 1 ενώ για τον ΟΦΗ ο οποίος έχει εξασφαλίσει τις θύρες 3 και 4 θα υπάρχει εκδοτήριο στο πλάι του γηπέδου εκεί όπου βρίσκεται η είσοδος της θύρας 4 και οι τιμές έχουν οριστεί στα 10 ευρώ