Απίστευτο συναίσθημα το να φοράς το εθνόσημο και να ακούς τον Εθνικό ύμνο πριν παίξεις!

19.40

Ο MVP και πρώτος σκόρερ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Φοιτητών & Σπουδαστών 5Χ5, Σωκράτης Ντούβλης ετοιμάζεται για τη φετινή διοργάνωση, αλλά και για την πρώτη του συμμετοχή με την Ελληνική ομάδα στο miniEURO του Μαυροβουνίου!
 
Ο Σωκράτης Ντούβλης ήταν αναμφίβολα το πρόσωπο του περσινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Φοιτητών & Σπουδαστών 5Χ5, N’JOY UNI-League: MVP της διοργάνωσης, 1ος σκόρερ της και MVP του τελικού με τους πρωταθλητές Κωστάκηδες, σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του!
 
Ενόψει των προετοιμασιών για τη φετινή διοργάνωση, έκανε έναν απολογισμό της περσινής σεζόν, τονίζοντας γιατί λατρεύει τον θεσμό, ενώ ανέλυσε και τους λόγους για τους οποίους συμμετέχει σε αυτόν:
 
"Είναι ωραίο συναίσθημα. Κι εγώ δεν περίμενα ότι θα είχα αυτήν την επιτυχία. Είχα πει στην αρχή της χρονιάς ότι ήθελα να βγω πρώτος σκόρερ αλλά το να βγω και MVP ήταν σπουδαίο, γιατί σε ψηφίζουν οι υπόλοιπες ομάδες. Και αυτό είναι πολύ τιμητικό.
 
Είμαι σε μία ερασιτεχνική ομάδα, στην οποία παίζουμε για το κέφι μας, χωρίς μπάτζετ, χωρίς τίποτα. Πέρυσι λοιπόν, αποφασίσαμε με τον κολλητό μου, Δημήτρη Λεβέντη, να επιστρέψουμε στο N’JOY UNI-League με σκοπό να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι.
 
Προτιμούσαμε να παίζουμε μπάλα και να ευχαριστιόμαστε, παρά να καθόμαστε στις καφετέριες με τις ώρες. Το   N’JOY UNI-League ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε, γιατί είναι μία εξαιρετική διοργάνωση. Με όλες τις ομάδες που παίξαμε, είδαμε ότι έχουν εξαιρετικά παιδιά, με διάθεση να παίξουν μπάλα και να ευχαριστηθούν. Κάποιες φορές, σε όλα τα αθλήματα, υπάρχουν εντάσεις, αλλά εδώ είναι σημαντικό ότι υπάρχουν στον αγωνιστικό χώρο, σε υγιή πλαίσια. 
 
Σε γενικές γραμμές, είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και θα συμμετάσχω ξανά γιατί πρέπει να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας!
 
Ο Σωκράτης κλήθηκε πλέον και στην Ελληνική ομάδα minifootball, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο miniEURO, το οποίο θα διεξαχθεί φέτος στο Μαυροβούνιο και θα συμμετάσχουν σε αυτό οι 24 καλύτερες χώρες τη Ευρώπης. Η τιμή που νιώθει, μεγάλη:
 
"Είμαστε έτοιμοι να πάμε στο miniEURO στο Μαυροβούνιο. Σίγουρα, είναι σπουδαίο επίτευγμα. Δε μπορώ να πω ότι το περίμενα, αλλά είναι απίστευτο συναίσθημα το να φοράς το εθνόσημο και να ακούς τον Εθνικό ύμνο πριν πας να παίξεις. Που θα τα ξαναδούμε αυτά εμείς οι ερασιτέχνες; Μας γεμίζει με ευθύνη, σε μία πολύ σημαντική πανευρωπαϊκή διοργάνωση και περιμένουμε να ζήσουμε μία τρομερή εμπειρία!"