Αποφάσεις για την διεξαγωγή εκλογών στην ΕΛΜΕ Χανίων

08.51

Στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου συζητήθηκαν θέματα της ημερήσιας διάταξης και αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Να εκδοθεί δελτίο για την ημερίδα νεανικής δημοσιογραφίας την οποία διοργανώνει ο σύλλογος νεανικής δημοσιογραφίας «Λευτέρης Δασκαλάκης» και συμμετέχει η ΕΛΜΕ Χανίων.

2. Για τις εκλογές ανάδειξης νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων αποφασίστηκαν τα εξής:

α) Η τακτική εκλογοαπολογιστική Γεν. Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 στο 1ο Γυμνάσιο (Πλ. Αγοράς)

β) Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης ψηφοδελτίων είναι η Παρασκευή 27/11/2015 έως 18:00. Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων (ψηφοδέλτιο, ή μεμονωμένος υποψήφιος) μπορεί να γίνει είτε δια ζώσης στα γραφεία της ΕΛΜΕ την Παρασκευή 27/11 από 16:30 μέχρι τις 18:00), είτε να αποσταλούν ηλεκτρονικά σε συνημμένο αρχείο στο mail της ΕΛΜΕ elmechanion@gmail.com στην ίδια προθεσμία (Παρασκευή 27/11, έως 18:00).

γ) Τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να είναι ασπρόμαυρα, σε διαστάσεις 14×30, να έχουν ευκρινή τον λογότυπο της παράταξης και να αναφέρουν Επώνυμο Όνομα και πατρώνυμο υποψηφίων με την ακόλουθη σειρά : π.χ. Παναγιώτου Γεώργιος του Βασιλείου.

δ) Δικαίωμα ψήφου έχουν οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι με συνδρομή 5 ευρώ.

Οι συνάδελφοι αναπληρωτές που ψήφισαν το Μάιο δεν θα καταβάλουν εκ νέου συνδρομή.
3. Για την απεργία της 12ης Νοεμβρίου και την προοπτική του αγώνα των καθηγητών θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

 

Η επόμενη τακτική συνεδρίαση του ΔΣ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 στις 16:30 στα γραφεία της ΕΛΜΕ.